![]() |
רעידות מנוע
|
תל אביבי גאה.
מכיר מקום קרוב? |
רעידות מנוע
2 אפשרויות טובות:
1. מוסך פרטי (שהיה מורשה ביואן פיאט ולא עוד) "מוסך איטלינו שברח' בר-כוכבא 6 א.ת בני-ברק (קרוב לקניון אילון ר"ג), טל' 03-5707146/7 ובקש את ויקטור או שמעון. 2. מוסך מושה היבואן "מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את חיים. לפיתאורך, נראה לי שסבובי הסרק נמוכים מדי ויתכן שע"י מחשב האבחון (אגזמינר) של פיאט ניתן להרימם מעט או שמנוע הסרק אינו תקין. נא עדכננו בממצאים ותוצאות. בהצלחה ובברכה - רפי לין :) |
היי.
תודה. נעדכן. |
עוד שאלה קטנה, אני קרוב מאוד לא.א.רול ,שם גם הרכב עושה טיפולי 20 אלף, הייתה ממליץ ללכת גם לשם?
|
רעידות בפונטו 2003
בקשר לרעידות בפונטו 2003 היה לי באוטו אותה תופעה עד שהחלפתי כוהיל וגם צינורית של נשם אויר מיכוון שהיה סדק בצינורית , יעקב
|
א.א רול
מנחם ומוסך א.א. רול כבר מזמן אינם מורשי פיאט ולדעתי אין לו את מחשב האבחון החדש של פיאט ואת
הידע המעמיק וההכרות עם הפונטו "ספייס". בברכה - רפי לין :) האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il |
לרפי לין -העלאת סיבובי סרק
שלום לרפי
בתשובתך ליריב בקשר לרעידות מנוע,כתבת לו שאולי במוסך יצליחו דרך המחשב להרים לו את הטורים. לי יש אותה בעיה והבנתי ממוסכי פיאט שאין אפשרות להרים את הטורים דרך המחשב. מחכה לתגובתך פיני |
כן,גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה....אני ילך מוסך ביום שישי לתקן את הרעידות ואני אשאל אותם, סביר להניח שזה בעייה של הזרקת דלק.....כוהל? זה נכון שבספייס יש 2?
|
התקלה נפתרה-הייתה בעיה בכבלי ההצתה.
תודה!!! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:05. |