![]() |
אתה יכול כעקרון לרשום אותי לתצוגה . אודיע לך יותר מאוחר היום, או שאני אודיע לקובי ישירות עם איזה רכב אני מגיע..
מקובל ? או שיש פרוצדורה אחרת? ניר |
הרשמה ..
גילי, הבנתי מקובי שאתה הכתובת הקורקטית לעניני התצוגה.
לאילו פרטים אתה זקוק , ולהיכן לשלוח אותם? ניר |
לכל המעונינים להשתתף בהצגת הרכב או להשתתף בג'ימקאנה,
אנא שלחו את סוג ושנת הרכב שאותו אתם מעוניינים להציג ומספר הטלפון שלכם ל fiat.il@gmail.com או בהודעה פרטית, תודה. |
אני אגיע כמובן, ואשמח לפגוש את כולם :)
לגבי תצוגה של הרכב, אני חושב שהפונטו שלי מאוד סטנדרטית, ככה שאני לא חושב שיש צורך להציג אותה. ולגבי ג'ימיקאנה, אני עוד לא בטוח :O גדעון. |
גם אני לא יכול להגיע כי כרגע האוטו שלי עומד בגלל הוצאתי לו תמנוע כי אני מחליף
בוכנות ליותר חזקות מצטער מקווה אולי להגיע למפגש שיהיה לכם המשך שבוע נעים |
מאשר הגעה
על פי הדברים שהבנתי מקובי צריך להגיע בקבוצה. לא ברור לי איך מתנהל העניין הזה או אם הוא אפקטיבי מבחינת ארגון. אני בכל אופן מגיע מכוון צפון [קרית אונו] ואני אשתדל להגיע במועד [8:00] הנקוב למסלולים.
עוד משהו?... |
שלום לכל החברים והמשתתפים.
מחר המשתתפים נפגשים ב-8:00 במסלולים והשאר מגיעים ב-9:00. למי שיש שאלות מוזמן לפנות בפרטי. לכל המשתתפים מחר באירוע, צפו לטלפון בהמשך הערב. להתראות. |
מגיע
חמשוש :) ואי פעם ראשונה 8) |
היה ארוע מהנה ביותר ומסודר.
שמחתי לפגוש ולהכיר את גדעון (Caveman) שהגיע עם פונטו וניר שהגיע עם הקופה,(אם המועדון היה גובה 5 ש"ח על כל אחד שהצטלם על יד הקופה של ניר כנראה שהיינו היום על שרת חדש :) ). כמו כן עידו שהגיע לחמשוש, תומר ונוספים שהצטרפו והתגייסו היום למועדון (אונו טורבו, קופה נוספת, טמפרה..). מקווה שהחוק ייצא לפועל ולהתראות במפגשים הבאים. |
אין תמונות של הפיאטים מהאירוע?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:48. |