![]() |
תתחדש! מחכה לראות את הבובה שלך במפגש...
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח אחלה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
תודה על העזרה :) אלי |
תגובה
תגיד אלי יש לך את הרעש הזה של המנוע שמנעים !
רעש החשמלי ! שמשתיקים את המערכת שומעים את זה ושלוחצים על הגז שומעים יותר ! רעשים שמגיעים ממנועהרכב אל הרדיוטייפ\דיסק ומוגברים ע"י המגבר . |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] היה לי את זה בברלינגו של אבא שלי....... הרי המערכת שלי קניתי לפני שקניתי את האוטו אז בינתיים הרכבתי באוטו של אבא שלי אז שם היו באמת רעשים כאלה.....
כעיקרון אני חושב שזה בגלל הארקה... תקן אותי אם אני טועה... ככול שמעלים את הסל"ד אז הציפצופים (היללות בשפת השמע) נהיים יותר חדים כאלה... נכון? אם כן תבדוק את הארקה אווווו שזה יכול להיות ששמת את הכבל + לייד הRCA'ים שזה מאווווווד יכול להיות... או תבדוק שאין לך כבל + מיותר שהוא מסתובב סביב עצמו... בקיצור זה יכול להיות מספר דברים... עדכן אותי אם עזרתי במשו... מקסימום ננסה לעזור לך במפגש... אלי :) |
תגובה
לא אני יודע לסדר את התקלה ולא זה לא היה לי !
שאלתי אם יש לך את הבעיה הזו אז אני יוכל לפתור לך אותה ! |
לא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אין לי שום בעיה
|
תגובה
סבבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מעולה !! בעזרת השם אני יביא למפגש דיסק עם שיר לבדוק באס ניראה מה המערכת שלך מסוגלת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח!
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח סבבבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אבל שלא יגרום נזק... אני עדיין לא בדקתי את ביצועיי הסאב.... אבל אני יכול לומר לך ששאר הרמקולים שלי חבל על הזמן...
אלי |
תגובה
זה מין אפקט כזה של סאב ושיר ביחד זה משהו מיוחד !
|
אני רואה שיש כאן אנשים רצניים , אז קודם כל נעים מאד אני חדש באתר וקוראים לי בועז
גם אני הפצצתי את האוטו במערכת רק שאני שמתי שני סאבים של 10 אינטש מגבר של 1800 וואט ו6/9 של חברה שנקראת CADENCE למי שמכיר... זוג קומפוננטים מקדימה של domboss וזה עושה אחלה עבודה ... וגם יצא מחיר ממש זול .... ולגבי קנווד או פיוניר , לא זה ולא זה רק קיקר שולט (לי לא היה תקציב לזה ...[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ) :D |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:59. |