![]() |
צטט:
שאלת את זה שקנית ממנו את הצבע ביבנה ? אם לו אין אז תנסה את טופ קולור בתל אביב 03-561-7533 אם יש להם דיזה אני אנסה להגיע אליהם עד יום חמישי ואביא לך את זה כי אני צריך לעשות טסט לוולבו אז אני יהיה באזור שלך |
בטח שאף אחד לא ימכור לך דיזה תמיד ימצאו סיפור
ישנה חברה שמוכרת את הציוד הזה בת"א ברחוב התחיה אבל יקר תנסה EBAY |
2 צירוף קובץ(ים)
yair068, ביקשת תמונה מקרוב הנה.
לא להאמין יצא לי צבע ולכה משגעים. שפשפתי שוב את מכסה המנוע והטמבון האחורי. צבעתי מחדש והתזתי לכה. הצבע הקודם יצא לי תפוז. כל המשחקים בברזים של הפסטולט המשוכלל יחסית לא הניבו פרי. בניסיון שביצעתי על הדלת של הפונטו שוב יצא תפוז. תפוז הוא מה שנקרא בשפה המקצועית צבע עם גימור דומה לקליפת התפוז\מחוספס. עמדתי להשתגע. ישבתי על כוס קפה וחשבתי איך לפני שנתיים צבעתי למישהו טנדר איסוזו בדו שכבתי, יצא מעולה. נזכרתי שבזמנו לא היה ברשותי מסננים לאקדח הצבע. סיננתי את הצבע למיכל עם גרב של נשים. חשבתי שמצאתי את הבעיה, ואכן כך. כאשר הכנסתי את האקדח עם המסנן למיכל ראיתי שהוא מגיע כמעט לתחתית וסותם את שאיבת הצבע. יצא צבע אבל רזה מאוד. קניתי גרבי נשים והשתמשתי בישן בלי המסנן. דוד. |
איזה יופי יצא הצבע
היתי היום ברחובות ועשיתי את הטסט לוולבו לצערי ניכשלתי על זיהום אוויר מחר אני יעשה עוד ניסיון לעבור את הטסט אחרי שכיוונתי קצת את התערובת. לא תאמין לאיזה רמה החמירו את תקנות הזיהום 1.5 אחוז CO |
בוקר טוב אליהו בלי גרבי נשים לצבוע רכב זה א-ב
העיקר שאתה מרוצה וזה לא קל לצבוע מטלי עם לקה אני בא עם הפונטו לצבוע הוחלפו הדסקיות ושמנים ופילטרים למאזדה 2 ,240 ש"ח האם הפלגים אירדיום שצריך להחליף כל 90K |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:08. |