![]() |
צטט:
והמחירים ראש מנוע קראנק ולא יודעת מה הוא חרטט 3500₪ לא קיבל את כל הכסף החלפת רדיאטור 250₪ - חבר ילדות של אבא 70% הנחה החלפת יוניט מאוורר 140₪ החלפת חוטי הצתה 160₪ |
יוניט מאורר?
בפיאט פונטו ספייס אין בכלל יוניט מאורר.
יש רק יוניט חום אחד שמשדר את נתוניו למחשב נהיול המנוע ולמחשב המרכזי ברכב ונתון זה מפעיל, בתקשורת מחשבי רכב את שעון או נורת חום המנוע, את הזרקת הדלק וההצתה, את מאורר הרדיאטור וברכב עם הילוכים אוטומטיים, גם נתון חום המנוע יסונכרן אל מחשב ההילוכים. בברכה - רפי לין |
צטט:
יוניט בצבע ירוק מחובר לאיפה שהמנוע זה מה שהוחלף |
אני חוזר בי ממה שכתבתי: "פעןלת מאוורר". משום שעכשיו העניין מעט יותר ברור.
מה שמוזר לי זה, המשפט "חבר ילדות של אבא 70% הנחה"! לא ניתן להחליף רדיאטור חדש ב- 250 ש"ח. אפילו אם זה "חבר" של אבא. נראה שמדובר במשומש. מאור, לא נראה לי שהעבודה לא בוצעה כמו שצריך, אלא הראש לא עבר אצל חרט ולא עשו בדיקת לחץ. לא הבנתי אם המדובר במנוע 8 או 16 שסתומים. לדעתי עוברת קומפרסיה למערכת המים. כדאי להחזיר את הרכב למוסך, כדי להימנע מהוצאות נוספות. דוד. |
צטט:
רדיאטור חדש לגמרי ראיתי בעיניים שלי שהוא חדש מנוע 16 שסתומים יכול להיות שזה בעיה בטרמוסטט? |
כן, יכול להיות שיש בעיה גם בטרמוסטט.
דוד. |
דויד, אני בקשר איתה בפלאפון. לטענותיה צינור עליון קר וצינור תחתון רותח שהמנוע בטמפרטורת עבודה. ללא ספק של 99 אחוז הבעיה בטרמוסטט!
|
נכון איתור מדויק.
רק חבל שבעלי הרכב לא כותבים מההתחלה את כל הסיפור. זכור לי שבעל רכב כתב בקרספורום, שהעובד של "אביפרטס" גדול היבואן לרדיאטורים, הרכיב לו רדיאטור חדש ושכח להוציא את פקקי הכניסה ןהיציאה מפלסטיק. עליהם סגר את צינורות הגומי. הרכב נסע והתחממם, גמר ראש. אבי לקח אחריות. אותי זה לא הפחיד ואני ממשיך להזמין אצלו. הוא שולח לי לכאן. כאן הסיפור דומה. חסימה של מעבר הנוזל. לא ברור לי כיצד עושים ראש ורדיאטור חדשים ולא בודקים במקום. א. ב של המקצוע, זה לבדוק לאחר תיקון ולבצע נסיעת מבחן. דוד. |
אז לאחר שהמוסכניק הגיע לראות את הרכב, מתברר שהמוסך הראשוני לא שם בכלל טרמוסטט וניתק את המאוורר של הרדיאטור ולכן הרכב התחמם שמנו טרמוסטט חדש וחיברנו את המאוורר רדיאטור והאוטו חזר לפעולה שקטה ואף נעלמה מנורת בדיקת מנוע הכתומה
הפרויקט הבא להחליף פלאגים+ רמקולים אגב מכירים מקום לתקן בו את המראה של הנהג? השכנה שלי שברה לי אותה בשיא הברוטליות והחוצפה האפשרית |
צטט:
אלא אם יש בעיה במשאבת מים. ואין לזה קשר לוונטה מנותקת. מערכת המים בהעדר טרמוסטט הייתה מזרימה מים לרדיאטור ושני הצינורות היו חמים. לא הייתי ממהר לקבוע שהבעיה נפתרה. צריך להמתין ולבדוק אם הבעיה חלפה.לדעתי לא. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:43. |