![]() |
תודה רבה רפי.
לפחות תחום אחד ירד מהפרק.זה מצמצם את האפשרויות. |
מניסיון שלי עם פונטו דומה.
החלפת חוטי הצתה (כ 100 ש"ח במוסך מורשה) פתר את הבעיה. הבעיה שהייתה אצלי- אחרי נסיעה ארוכה הרכב לא מניע, הסטרטר נראה "עייף" מאוד, הרכב מניעה ב"דחיפה" כראוי. |
הוחלפו חוטי הצתה מקוריים לפני 55,000 ק"מ.
לא נראה לי שזה הבעיה. |
היום זה שוב קרה.
ניסיון התנעה ואין כלום. רק השבוע הרכב עבר טיפול.ובין היתר הוחלפו פלאגים,וחוטי הצתה חדשים מקוריים. שוב היינו אצל 2 חשמלאי רכב אין להם מה לעזור כל עוד לא מופיעה התקלה. החיווט לסטרטר נראה תקין לדעתם.גם ההארקה לרכב חזקה. |
אני חושב שפשוט תבודד את הבעיה......
תכין כבלים באוטו , שזה קורה לך תנסה ישירות מהמצבר לתת פלוס לסטרטר ופלוס לסוייץ של הסולנויד ותיראה עם מניע לך אם כן אז לא צריך לחכות ואתה יכול לנסוע וגם אתה יודע שזה משו בחוטים בממסר או יותר למעלה לאזור הסויץ כמו שכמה אמרו פה .... |
תודה.
אני רק צריך תמונות איפה נמצא הסולנויד ...הדרכה קצת יותר מפורטת עם תמונות תעזור. |
|
אם תתן 12v ישירות לפין הקטן אתה אמור לשמוע תיקתוקים של הבנדיקס יוצר לכיון הגלגל תנופה של המנוע וחוזר , אם תתן לפין הגדול מצד ימין (שממנו יוצא כמו חוט כזה לעגול הגדול )
אז אתה אמור לשמוע את המנוע של הסטרטר מסתובב אם תתן לפין הקטן ולפין הגדול בלי החוט שהולך לסטרטר אז אתה אמור להניע כביכול את האוטו , [ אם הסטרטר תקין ] מקווה שיעזור לך .... |
תודה רבה.
|
שוב אותה בעיית הנעה מפורסמת.זה הולך ובא ללא קשר לכלום.
האם יש מצב שהקודן שיש לי עושה את הבעיות? כמו שאמרתי שמנסים להניע את הרכב אין רעש של כלום.דממה מוחלטת. ניסינו לדפוק על הסטרטר,להזיז את חוט המינוס והפלוס אבל כלום. אחרי שמניעים את הרכב בדחיפה,אז בפעם הבאה הוא כן מניע רגיל. האם יש מצב שהקודן שיש לי עושה את הבעיות? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:46. |