![]() |
אני לא זוכר היכן קראתי את זה, עכשיו ניסיתי למצוא בגוגל ולא הצלחתי. אני לא פוסל שהתערבבו לי כמה דברים בראש יחד.
אם אתה מתקדם בניוטרל, התופעה עדיין מתרחשת? (נניח ולפני רמזור תכניס לניוטרל, ותבלום בעזרת הבלמים בלבד ללא הילוך) נשמעת בעיה מוזרה, לי היה קורה בפורד פיאסטה 98 שהמנוע נכבה כמעט בכל פעם שמורידים רגל בפתאומיות מהגז כשהרכב בניוטרל. הבעיה הייתה במנוע צעדים שלא היה מספיק לייצב את הסלד, והמנוע היה נכבה. אבל זה שאין ניצוץ באמת מעניין. האם בכל הפלאגים אין ניצוץ? אם כן, כנראה אין קשר למה שאמרתי בהודעה הקודמת, לא סביר ששני סלילי ההצתה יהיו עם אותה הבעיה ויפסיקו את הניצוץ בכל ארבעת הפלאגים. אולי המחשב השתגע קצת. אין מה להפסיד, תנסה את מדריך האיפוס הבא: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6102 |
נכון גם אני חשבתי שזה לא הגיוני ששני סלילי הצתה יהיו תקולים וגם בדקתי אותם בזמן התקלה ועושה רושם שהם תקינים,לדעתי אולי באמת המחשב שולח פקודת ניתוק להצתה בגלל איזה סיגנל שהוא מקבל מאחד החיישנים,זה קורה רק בסלד סרק בניוטרל,כאמור אם אני מקפיד להחזיק טורים גבוהים בזמן עמידה בניוטרל המנוע לא נכבה,אני אנסה באמת לאפס את המחשב,תודה
|
לכל המעונינים לדעת,מה שפתר את התקלה הוא החלפת חיישן קראנק(חיישן גל ארכובה),כנראה שבזמן שהיה מתחמם היה מתחיל לזייף ולהשבית את ההצתה,מצאתי תחליפי ב160 שקל ועכשיו הכל בסדר,תודה לכל מי שניסה לעזור
יום טוב לכולם |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:12. |