![]() |
התקלה קוראת רק כשקר זה התחיל בכמה ימים האחרונים בבוקר כשהרכב חם אין בעיה ולא לא חשבתי לבדוק את הברגים אני אבדוק מחר אצלך את הנוסה כי לעשות את זה אצל ההורים שלי זה קצת בעיתי מבחינה בטיחותית הג'ק עושה בעיות
|
צטט:
צטט:
מתחיל בסטרטר ועובר לתפוח, רק שלא תגיד גם להוריד גיר. :) דוד. |
למה גיר אם אפשר את שניהם
|
כיוון התראת מהירות בפיאט בראבו
בפיאט בראבו הכיוון נעשה ע"י כניסה לתפריט עידכונים ממוחשב.
בברכה - רפי לין |
תודה רפי.
מעניין למה התופעה צצה פתאום, ולא הייתה יום לפני. דוד. |
אני גם חושד בגריז שנדבק ומונע את סיבוב האוגן. מה שמעלה לי את החשד זה שזה קורה כשקר בחוץ.
כאשר קר הגריז יותר צמיגי ודביק ומקשה יותר על התנועה. |
5 צירוף קובץ(ים)
עדכון.
פירוק הסטרטר בטנדר כמעט הפך לביצוע בלתי אפשרי. לקח שעתיים להוריד אותו מהרכב. הבורג העליון היה טחון, הגישה אליו בעייתית, הוא נימצא במרחק של כ-80 ס"מ בתוך תעלה מתחת לרכב , בקושי רואים אותו. קומבינות עם כמה סוגי בוקסות ו-4 מאריכים, לא הועילו. לרגע יאיר התייאש ואמר אני מרכיב חזרה ונוסע כך ומה שיהיה יהיה. לשאלתו "מה אתה אומר דוד" אמרתי "אני חושב הפסקה וכוס קפה ". לאחר הקפה ומחשבה, עלה לי רעיון כיצד לשחרר אותו. יאיר שאספר על הרעיון ? או שאשאיר את זה לחידה נושאת פרסים. :) על השולחן הסטרטר עבד יפה, הבנדיקס לא היה תפוס. פירקנו אותו וגילנו שהפחמים נאכלו הבוקסה הקדמית של העוגן הרוסה והבדיל על העוגן נעלם. מאחר שהשעה הייתה כבר מאוחרת 16.00 ולא ניתן היה למצוא חלקים ברחובות, צלצלתי לספק שלי וקנינו סטרטר משופץ. ראו תמונות. דוד. |
ווואלה איזה מילחמה היה להוציא את הסטרטר גם לאחר שהצלחתי לשחרר את הבורג הכל הלך קשה מהרגע הראשון
דוד חבל התמונה של הברוג לא כל כך טובה לא רואים עד כמה הראש של הבורג גמור ושלא תגלה איך פחתנו אותו זה סוד אי אפשר לחסוף הכל כמו שגיבסון רוצה;) |
אחרי שנים במערך הטכני, אני בטוח שיש ליאיר כמה קלפים בשרוול בכל הנוגע לשחרור ברגים חרושים/עקשנים.
חבר שיתף אותי בפטנט שלו לשליפת ברגים עקשנים בלי לקרוא למבנאי שיבזבז לו חצי יום עבודה: לקחת מברגת קלאץ' ולהתחיל עם מומנט נמוך, תוך כדי שהמברגה רוטטת על הבורג, להעלות את המומנט. כמובן שזה הורס למברגה את הקלאץ'. אותו חבר שיתף שהקלאץ' במברגות של בוש מחזיק פי 4 יותר זמן מאשר במברגות של מקיטה תחת ההתעללות הזאת. |
מתן, אתה מערבב שני דברים שונים. כאן מדובר על בוקסה שמסתובבת חופשי על ראש הבורג, במקום שאין אליו גישה. שום בוקסה לא נינעלה על הבורג.
תאר לך שאם יאיר התייאש, איזה בעיה הייתה. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:02. |