![]() |
התכוונתי שגם אם היה מדובר רק ב500-600 היה שווה לי.
כמה שעות להערכתך יקח לי לעשות דבר כזה? |
נכנסתי להודעות שלך וראיתי שאתה ממליץ לאחרים על מוסך "יוסי זיסו".
מוזר לי שאתה לא פונה אליו. דוד. |
לא זכור לי שהמלצתי עליו.
אם כן, אז זה היה משמיעה, כי לא הייתי אצלו וגם לא זכור לי ששמעתי עליו ;) |
צטט:
אתה יכול להזמין לי? |
קיבלתי את הה"פ שלך. בשלב זה לא לגרור את האוטו אלי. משום שלא הבנתי , מה בדיוק אתה רוצה לעשות. האם אתה חושב לבצע לבד ?. יש לך את הידע לבצע ?. אם לא, פנה yair791 וסגור איתו.
מיד אשלח לך בפרטי את מס' הנייד שלו. בכול מקרה שלא תבצעו כאן, אתה יכול לקבל את המנוע לכול מקום שתרצה במחיר שכתבתי. זכור, שאם אתה מקבל את המנוע במשלוח, לא ניתן לשלם בכרטיס אשראי, משום שלמוביל שלהם אין אפשרות. וצריך להכין מזומן. כמובן שתקבל חשבונית עם אחריות. דוד. |
צטט:
|
לשאלותך אם צריך להחליף טיימינג במנוע המיובא, וכמה זמן לוקחת העבודה.
א. כן רצוי להחליף טיימינג ומחזירי שמן. אבל יש עם זה בעיה. היבואן מסמן עם טוש על הברגים ואם יש בעיה במנוע, הוא בודק אם המכונאי החליף/פירק/לקח חלקים. קודם נוסעים מס' ימים, כדי לראות אם המנוע תקין. לאחר מכן אפשר לעשות טיימינג. ב. זמן העבודה אינו מוגדר משום שיש דברים לא צפויים. בכול מקרה זה לא עובר יום אחד של עבודה, לשני מכונאים מיומנים. דוד. |
תודה, דוד
א אז זה אומר עבודה כפולה, לא? ב אני לא מכונאי מיומן, בקושי חובבן :P המוסך שלי מסכים לעשות לי את העבודה ב1500 ש"ח, נראה לך עדיף לי מאשר לעשות לבד? (מזכיר שבנתיים הרכב אצלו. צריך לגרור אותו) |
לא הבנתי על איזה עבודה כפולה אתה מדבר.
1500 ש"ח עבודה + אחריות, זה מחיר טוב, לך על זה. אבל אתה צריך לדעת שאם יש כשל במנוע ויהיה צורך להחליף אותו, המוכר לא לוקח אחריות על ההחלפה הנוספת וההובלה. לכן אומנם יהיה לך אחריות של היבואן, אבל לא על העבודה הנוספת. כך שהיה זהיר שלא תיפול בין הכיסאות. ברר עם המוסך, מה בדיוק כוללת האחריות שלו. ההצעה/העזרה שלי ביחס לקניית המנוע שרירה וקיימת. בהצלחה דוד. |
תודה, דוד.
אדבר עם המוסכניק ואסגור איתו. אשמח אם תעזור לי עם ההזמנה של המנוע. המנוע מגיע עם מספר מנוע, או שאצטרך לדאוג להטבעה? מה הפרוצדורה לרישום אח"כ? תודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:23. |