![]() |
אמממ
בוודאי שתוכל להיצטרף... זה פתוח לכולם! כן 6יית קולה בהחלט מספיק.. אוסיף אותך לרשימה ואעדכן את האתר מאוחר יותר.. אתה בפנים חבר))) נשמח לראות חבר׳ה חדשים. יש לא מעט בזמן האחרון:)
|
אממ
שבוע אחרון חברים!!!
לא לשכוח 16.11! מוצ'ש ! מחכים לכולם! *בבקשה לעדכן מה כול אחד מביא.:) |
צריך ככה
1. חד פעמי 2. סלטים 3. שתיה קלה/ בירות למי שרוצה 4. בשר 5. פיתות כמובן מנגל גחלים וכל הערכה של המנגל רצוי שכל אחד יביא נגיד 2 חבילות בשר, 2 בקבוקים/סלטים. נעשה רשימה כמו שצריך מי מביא מהההה אני רוצה לעשות רשימה מסודרתתתת אור דורון - 3 קילו קבבים בשר כבש, 2 בקבוקים שתיה קלה. ארז שוקרון - חד פעמי, בירה שחורה, חבילת המבורגר דניס - 4 חבילות נקניקיות חריפות, 2 פריגת ווליאם - 6 קילו בשר, אנטריקוט ואסאדו עוז - פיתות, קילו חומוס, ומגרד בשר בבית(: לוקס - שולחנות מתקפלים, המבורגרים וגחלים שחר - שני סלטים וחבילת בשר יאיר - מנגל, פחמים, ציוד למנגל. ניר - ארגז שתיה מוזס - שישיית קולה מתנאל - חומוס וחמוצים רם - חד פעמי, צלחות, כוסות, סכום, קבב, המבוגר וסלט |
מגיע. פונטו איבו ספורטינג
מביא חומוס וחמוצים |
אממ
צטט:
עודכן הדף הראשון..! מתאנל הוספתי אותך.. רק תרשום מה תוכל להביא.;):D נ.ב. חברה לעדכן.. מה כול אחד מביאא:confused: דברים שחסרים : *כיסאות *שולחן *סלטים *בירות/שתייה קלה. *פחמים *מנגל *חמוצים לעדכןןןןןןןן רבותייייי :rolleyes::rolleyes: וואלה אני כבר רעב:o |
אני מביא פחמים מנגל וציוד לתפעול המנגל
|
מעולה! נשמע שהולך להיות כיף.
כמו שאמרתי, אני אביא 6יית/8יית קולה (מה שיהיה בסופר). |
צר לי אך אני עובד משעה 15:00 עד 23:00 ביום שבת.
אני לא אוכל להגיע. |
אממ
חבר'ה!! לעדכן מה כול אחד מביא... המפגש ממש כבררררר כאן.. :):rolleyes:
|
מגיע בודאות. יאללה חברה. עד שיש מפגש ויש הענות. להצטרף.!!!
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:59. |