![]() |
יש לך פירוט מה נעשה?
תעלה את הקבלה בבקשה |
1 צירוף קובץ(ים)
אני יכול לעזור לך בתנאי ש- yair791 יבוא לעזור לי.
יאיר הבטחת לבוא ולעזור לי לפרק את הפונטו לחלקים, ולהרכיב למתן את הגומיה של הקפיץ. כבר ניגמר לי הכוח אחרי הפירוק של הפורד. :) ושוב אני שואל מה זה קומפרסור ?. דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
היי אין לי כל כך מושג מה שלמה רצה.
אישתי הייתה במוסך ושלמה אמר לה את המחיר ואת הבעיה. הוא חשב בהתחלה שהבעיה היא חוטי הצתה. אך הבעיה לא תוקנה. אז הוא שיעור כנראה שהבעיה היא בקומפרסור אין לי כל כך מושג. מה שכן את המחיר אני זוכר טוב מאוד. לגבי הקבלה בבקשה.. |
היתי עשוק ביום שישי אני אשמח לבוא בשישי הקרוב אני אבו עם הטנדר אם אתה מתכוון לחתוך אותה ועל הדרך נחלמף למתן את הגומיות
|
צטט:
|
היי יאיר,
הרכב עובד רק על 2 צילנדרים וכביכול מתאמץ הרבה יותר ממה שצריך. נסיעות ארוכות (200 ק"מ לכיוון מהמרכז לדרום) הוא עושה יופי. אך מרגישים שהוא מתאמץ יותר ולא ממקסם את עצמו. גם הרגע בתחילת הנסיעה כשהרב קר רעד כאילו מישהו צורח מתחת לרכב. לגבי השמן בדקתי והכל בסדר לכאורה. לא רואה איזו נזילה. כן יודע ושומע שהרכב מתאמץ וזה לא אותו רכב מפלני חודשיים.. |
צריכים לבדוק בריחת קומפרסיה תתאם עם דוד נראה מה אפשר לעשות
|
היי יאיר,
רשום לי בקבלה שנעשה בדיקת קומפרוסיה והבדיקה הייתה שבוע שעבר במוסך פיאטון. אז שוב? אני רוצה להתקדם לרכב חדש פשוט אני רוצה שהבנאדם שירנה אם בכלל אצליח למכור ייהנה מרכב תקיןץ |
בדיקה לבריחת קומפרסיה זו בדיקה בה מחברים לחץ אוויר לתוך הצילינדר ורואים לאן בורח האוויר אם לשמן או למים
|
בדיקת דחיסה (או קומפרסיה)
וזאת נקראת בדיקת לחץ הפוך (ליקייג') וגם רואים בה אם הריחת הדחיסה היא למע' הפליטה, דרך שסתום פליטה שרוף.
כלאמר שאין בעיית קומפרסור (מדחס מזגן במכוניתך) אלא בעיית קומפרסיה (דחיסה) במנוע. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:16. |