![]() |
200 שח כולל הכל וגם מישהיא שתעשה לך נעים עם happy ending כלול במחיר
|
יאיר לאן הלכת ? היכן יש שיפוץ ראש ב-200 ש"ח כולל ניקוי בחומר, ישור, שלייף, גומיות, כיוון שסתומים ובנוסף מישהי ? :)
רמז שני. את התשובה ניתן למצוא באשכול, עם יותר הבנה וחיבור בין שתי תגובות. :) פוחד שהרמז שקוף מידי. :) דוד. |
צטט:
צטט:
|
יאיר, אני לא מציע לך לעולם להיות שדכן. לפי השידוך בין שני הציטוטים בהודעה האחרונה שלך, הזוג יתגרש בערב החתונה. כן, אני מכיר זוג שבאמת התגרשו בערב החתונה. :)
התשובה שלילית. הבחור עם הבלנו 96 צילצל אלי היום ושאל אם אני מעוניין ברכב. הוא מוכן להיות גמיש. דחיתי. בינתיים פנה אלי היום שכן עם בלנו 2001 אוטומט אפשר לעשות את ההחלפה על האונו בעיסקה משולשת. אפשר להוציא אותה במחיר שביקש בעל ה-96. המחיר ההתחלתי שביקש לי 5000 ש"ח. זה שכן שאנחנו ביחסים טובים איתו, כמו משפחה. המצב רגיש לכן אתה תנהל את העיסקה ותלחץ. אם מתאים לך צור איתי עוד הערב קשר. דוד. |
אז מה היה לנו
יישור ראש 100 ש"ח גומיות 50-ש"ח שלייף לשסתומים עוד 50 והכל במזומן סה"כ 200 ש"ח זה אם הוא אוהב אותך אם הוא לא אוהב אותך 300 ש"ח גם במזומן |
350
|
לא.
רמז שלישי, את חיבור התגובות בשרשור, צריך לעשות בין שני חברי הפורום מרחובות. :) דוד. |
מנסה את מזלי עם 550
|
לא.
אם המחיר היה מקובל, לא הייתי מעלה לפורום. :) מתן, מה נהיה בסוף עם הבעיה ברכב שלך ? דוד. |
עוד לא הייתי בבית של ההורים שלי. וגם לא נסעתי ברכב כבר יומיים.
לא בגלל הבעיה. אלא בגלל שלא אומרים לא לשברולט קרוז עם דלקן :D אמרת שהמחיר הוא לא הגיוני ולא מקובל. אני מתחיל לחשוב שהוא לא הגיוני ולא מקובל מרוב שהוא גבוה. את כל כפולות ה50 עד 400 ניסו כבר |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:10. |