![]() |
אממ
צטט:
|
דניס, היוזמות שלך מבורכות. תמשיך ככה!
ובלי קשר לפי דעתי זה הכי נכון לעשות מפגשים בכל הארץ ככה פעם אחת לי זה יהיה קרוב בצפון, אחרי זה למישהו אחר במרכז ואז גם למישהו אחר בדרום, בכל מפגש מישהו אחר יהיה מבסוט כי זה קרוב אליו ובסופו של דבר כולם יהיו מבסטוים מכל המפגשים:cool: |
אין בעיה עם נסיעה של שעה.
אבל כשזה שעתיים וחצי - שלוש, זה כבר משהו אחר תעשו מפגש באילת וזהו. |
טוב, לכל המתחכמים למיניהם...
אין מה לעשות תמיד יהיה מפגש שלא יתאים לכולם, אם זה צפון או דרום. וואלה מפגש האחרון היה בראש העין, וכמו גדול הגעתי מכרמיאל, ועוד חבר הגיע מנהריה שזה יותר רחוק. וסתם ככה לידע הכללי שלכם, היו יותר חברים מהצפון מאשר מהמרכז. אז לבוא ולבכות כל פעם זה מיותר. מי שרוצה? יותר ממוזמן להגיע, להצטרף למשפחה להכיר אנשים חדשים ולהנות מעל האש, רכבים, העברת ידע וכו. אני למפגש הזה מגיע בכל הכח ! לא מגיע למפגש בשביל לראות מכוניות, מגיע בשביל אנשים טובים שאנחנו בקשר על בסיס יומי ! שזה מה שנוצר ממפגשים שלא מכירים אפחד. לאט לאט נוצרה משפחה קטנה, אבל איכותית, מי שרוצה להגיע להכיר ולהכנס למשפחה מוזמן. במידה והיו הרבה חברה באיזור הדרום, היה נערך גם שם מפגש. רוב האנשים הם בצפון\מרכז. ושם יערכו המפגשים. |
אור אם היה פה כפתור "לייק" בכיף היתי לוחץ. דניס אתה גם צודק.
חברה... תזכרו בעצמכם איך אתם "בוכים" שהמועדון הזה מת, אין מפגשים, אין אטרקציות. ברור שלא יהיה כלום. כי אתם הכי יבשים בעולם. למפגש ולעל האש אתם מתבאסים להגיע. מה נסגר איתכם בחייאת? לא יודע מה איתכם. אבל מפגש האחרון WAZE הראה לי 154 ק''מ מהבית. עד לקארטינג איפה שאנחנו ישבנו. להגיד לכם אם אני יתבאסתי שהגעתי? ממש לא. היה סבבה, המון צחוקים, ובאמת נהנתי לשבת איתכם. קיים כאן מקבץ אנשים איכותיים. שאפשר בכיף לשבת איתכם. דניס: באמת כל הכבוד לך על היוזמה אבל תמיד יהיו כאלה שיעשו קונצים ולא יגיעו. דרור: זה לא שעתיים וחצי ***. ממש לא. אני שנסעתי לעשות טיפול בתלתן. שזה לפי 166 ק''מ מהבית. לפי GPS. פחות משעתיים היתי אצל אבי במוסך. אודי: צטט:
צטט:
שורה תחתונה תעשו מה שאתם רוצים. אני כבר התעייפתי מלשמוע בכיינות של אנשים כל אחד פתאום חולה, אחד יש לו עבודה פתאום (אגב תאריך קובעים מראש, שלא יהיו תאונות כאלה ואחרות). כואב הראש, דלקת בכרום החשק... תגיעו. לא תתצטערו.. |
גם אני גר בקריות והגעתי למפגש האחרון בקארטינג.
לא מצטער על זה בכלל, עם הזמן המפגשים יהיו יותר ויותר מעניינים, קודם כל צריך להתגבש בתור קהילה קטנה. מי שלא רוצה להגיע בגלל המרחק זאת זכותו ושיקוליו האישיים. לא כולם מסכימים להוציא ~200 שקל דלק ״סתם״ וזה בסדר, אבל לא צריך לרשום תגובות חסרות טעם כמו ״אם זה פה ופה אני לא מגיע״.. אם לא היה מתאים לי להגיע למרכז בגלל המרחק פשוט לא הייתי רושם כלום ולא מתסיס סתם.. אין מה לעשות, פעם זה במרכז ופעם בצפון.. תתבגרו. |
בקיצור, תנו תאריך מקום שעה ומטף כיבוי אש לכבות את האוטו שלי שיידלק בדרך ואני שם. מצידי גם במטולה
|
מטולה זה שלוש דקות נסיעה ממני:D
|
אממ
ראית את התגובות של כולכם. אני שמח שהרבה חברים דווקא כן רוצים , ויגיעו . בקשר למפגש. אכן יהיה בסוף חודש . אבל בנתיים לא אוכל לפרסם תאריך ומקום. בעקבות מפגש אחר של מנהלי המועדון כאן , שאמור לצאת , אני לא אתן פרטים עוד . מכיוון שזה לא מפגש שאני תכננתי או מתכנן. אבל קיבלתי בקשה שלא לפרסם את המפגש שלי מספר ימים , בגלל המפגש שתיכננו עוד לפניי . עד סוף השבוע, כבר יהיה מיקום ותאריך המפגש שאני מתכנן . אז לא לדאוג . שווה לחכות :-)
|
דניס, אתה אומר פה משהו הזוי.
יש מנהלי פורום, הם עושים מפגש? למה הוא מתנהל בנפרד? למה לא לאחד את המפגשים?! המועדון הזה לא יקום ולא יצא ממנו משהו , כל עוד המפגשים יהיו בנפרד. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:22. |