מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   מפגש פיאט - בקארטינג! (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16634)

shay11 26-05-13 13:01

מגיע אם לא יהיה בעיה

Caveman 26-05-13 15:26

לי נוח באמצע השבוע בשעות הערב, סופ"שים גם בשעות היום.

גם אני שמעתי דברים טובים על הקארטינג החדש בראשון לציון.

TOMERZHR 26-05-13 15:30

מגיע, מקווה שזה לא יתקיים בשבת!

dennis 26-05-13 15:37

אמממ

חבר'ה .. הענות מדהימה, קרוב ל -20 חברים כבר אישרו הגעה.. בהמשך היום נעלה את הרשימה של המגיעים..!

נ.ב. רפי לין, צביקה.. מנהלים, וותיקים שעוד לא אישרו הגעה.. אנא ממכם, המפגש הוא מפגש סטטי, אין נהיגה של הרכבים. גם מי שלא רוצה להשתתף בקארטינג, לא חייב.!
יש צילומים של הרכבים . אפשרי גם להביא כיבוד.. המפגש, הוא מפגש חברים. לא נהיגה ספורטיבית.. כול רכבי פיאט מוזמנים גם קלאסיקות!!:rolleyes::D

guysternberg 26-05-13 15:42

תרשמו אותי בפנים! אני אשתדל לבוא עם הפונטו שלוש דלתות שמשתפצת לה בימים אלו, מקסימום נגיע עם ה75...

ביום שישי בערב היה מפגש של ליצנים משפרים מכוניות בסופר לנד בראשון.
עברתי שם במקרה פגשתי פונטו אבארט חדשה בידיוק נוסעת הבייתה וחוצממנה לא הייתה שום פיאט.
היו שמה המון רכבים חדשים ויפים עם המון כוח,יציבות,מהירות וכו וכו אבל מה שווה כל התחום של השיפורים אם הוא נמדד לפי תקציב? לדעתי הרבה יותר מעניין לראות אוטו ישן שהושקעה בו עבודה עצמיץ ואהבה.

עצוב שהרכבים הישנים נעלמים מהעולם, חברים לא לקנות חדשות!!!!!!:o:D

or_22d 26-05-13 17:17

בע"ה כל עוד לא יהיו דברים לא מתוכננים אני מגיע עם הרכב שלי.
אין לי בעיה עם תאריכים, מתי שתחליטו

Caveman 26-05-13 17:52

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 121461)
חבר'ה .. הענות מדהימה, קרוב ל -20 חברים כבר אישרו הגעה.. בהמשך היום נעלה את הרשימה של המגיעים..!

אישרו הגעה למה?
העלת רעיון מצוין, רק בלי משהו קונקרטי.
אני מבטיח לך שלחלק לא יהיה נוח עם היום לכשיקבע אחד כזה. שזה בסדר גמור אגב, אבל זה לא אומר שכל מי שהגיב כאן ורשם את הזמנים שנוחים לו, יגיע.

Punto Evo Abarth 26-05-13 18:13

צטט:

במקור פורסם על ידי guysternberg (הודעה 121462)
ביום שישי בערב היה מפגש של ליצנים משפרים מכוניות בסופר לנד בראשון.
עברתי שם במקרה פגשתי פונטו אבארט חדשה בידיוק נוסעת הבייתה (זה אני בדיוק נסעתי הביתה )וחוצממנה לא הייתה שום פיאט.

ואדון גדעון אולי במקום לבוא בגישה לא ממש נעימה תן תפיחה על השכם של הבחור ובמקום לבאס אם המשפט "אני מבטיח לך שלחלק לא יהיה נוח עם היום לכשיקבע אחד כזה" תיתן קצת אמונה שהפעם יהיה מפגש מכובד של המועדון הרדום הזה
אני לא רוצה לפתוח פה את הנושא הזה אבל בנתיים אני נודד לי ממועדון למועדון ארץ כדי לעשות טיולים או להשתתף במפגשים

dennis 26-05-13 18:18

אממ

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 121465)
אישרו הגעה למה?
העלת רעיון מצוין, רק בלי משהו קונקרטי.
אני מבטיח לך שלחלק לא יהיה נוח עם היום לכשיקבע אחד כזה. שזה בסדר גמור אגב, אבל זה לא אומר שכל מי שהגיב כאן ורשם את הזמנים שנוחים לו, יגיע.

אישרו הגעה למפגש !! ונכון אני מודע שחלק לא יגיעו מסיבות אישיות. אבל כמו שכתבתי בפתיחת השרשור, מצידי יבואו רק 2 אנשים..!! אני בא להנותת.. ומי שבא ברוך הבא :-) . אגב רק שתדע אנחנו כבר 25 חברים .. זה כולל גם אותך גדעון :-)

y0jik 26-05-13 18:40

מגיע
לא משנה לי איזה יום

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:54.