![]() |
הגיע הזמן לחילופי מנהלים במועדון ......
|
צטט:
1. לא ניתן לבוא בטענות כלפי מישהו שמעדיף לעבוד במקום להגיע לטיול. יש פה חיילים, סטודנטים, בעלי משפחות ואנשים שצריכים להחזיק רכב ולשלם משכנתא - שזה אומר שצריכים כסף ולכן אין ברירה. 2. לא ניתן לבוא בטענות כלפי מישהו שעושה מילואים באותו היום - שירות המדינה מעל לכל. כנ"ל חייל סדיר בתורנות בצבא. 3. לא ניתן לבוא בטענות כלפי מישהו בנמצא ב"השתלמות בעבודה" - ואם הבוס מכריח אותו לנסוע להשתלמות? זה או להגיע לטיול, או לעזוב מקום עבודה. מה עדיף? 4. לא ניתן לבוא בטענות לאדם שלא מעוניין להגיע בגלל מרחק. ככל שהמרחק גדול יותר, כמות הדלק שהמנוע יצרוך גדולה יותר, וכמות השקלים בארנק יורדת. לא נכנס לכיס של אנשים. רפי, לדעתך - האם כדאי לוותר מראש ולהרים ידיים, או להוציא מפגשים וטיולים תוך מחשבה שעדיף האיכות על הכמות? האם לדעתך כולם שקרנים וממציאים פה סיפורים, או שבאמת לא יכולים להגיע? לדעתי להוציא טיולים בכל זאת. אין שום בעיה להוציא גם טיול של 5 מכוניות אחרי שעוד 15 אישרו ואח"כ ביטלו או לא הגיעו לקראת הסוף. לא חושב שזה כישלון של המועדון. צריך לדעת להעיז ולהוציא לפועל אירועים, ולא להרים ידיים מראש. לדעתי... אני נמצא פה עוד לפני שהוקם המועדון בשנת 2005, נכנס לאתר כל יום ומגיע למפגשים (וכן, לא אגיע למפגשים במידה ואני עובד/לומד. מה הבעיה עם זה? עדיף להיכשל במבחן או להפסיד מקום עבודה?), ואני טוען שצריך לעשות פה תכנית שיקום. מי, מו, מה ואיך זה כבר לא תפקידי וזה גם לא יהיה הוגן/מכובד מבחינתי להציע פה הצעות שיקום - לשם כך יש פה מנהלים שאמורים לטפל בזה. אני כתבתי רק את דעתי האישית בצירוף עובדות מהעבר - מה המנהלים יעשו עם זה והאם ירצו להרים את הכפפה או לא - זה כבר שיקול שלהם. |
צטט:
או שאולי זה יתן לך לגיטימציה לנסות ולמשוך אנשים שהגיעו כבר למפגש מועדון, בזמן המפגש לא פחות, למפגש מועדון אספנות אחר? (סתם דוגמא שמבוססת על סיפור אמיתי) או שאולי זה יתן לך לגיטימציה לרשום שוב ושוב על גבי הפורום שאנשים כאן ביזיוניים, או שהמועדון/האתר הוא ביזיון? אין הענות כי אין הרבה אנשים כרגע במועדון. אלו שכן, לרוב רק מראים נוכחות בפורום. עד שלא יצטרפו עוד אנשים, יהיה רדום. למה אין אנשים? היצע הרכבים לא היה משהו, ולכן אנשים התקדמו לרכבים אחרים, ועזבו. לגיטימי לחלוטין. |
חברים, בעלי פיאט ובעלי רכבי אספנות :
מחר האירוע: שיירות: שיירה מהמרכז לכרמיאל: מוביל השיירה: מר נחום קדמיאל יו"ר מועדון ה 5 . 8:45 - התכנסות בצומת ירקונים , מול מרכז הקניות שליד המשתלה (ליד הכיכר) . 9:00 - יציאה מסלול השיירה: מחלף ירקון, כביש 5 מזרח, כביש 6 צפון , ירידה במחלף עין תות , יוקנעם, מחלף יגור , מחלף סומך , צומת אחיהוד , ימינה לכרמיאל , ומשם למדרחוב של כרמיאל. שיירה מהצפון: מוביל השיירה: מר עדי גולדנברג התכנסות ויציאה: בשעה 10:00 התכנסות ויציאה מתחנת דלק קריון , נסיעה עד צומת עכו , ימינה לכרמיאל , ומשם למדרחוב של כרמיאל. כללי:חברים המגיעים באופן עצמאי: מוצבים שלטי הכוונה בכניסות לעיר |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:15. |