![]() |
עמית תודה רבה ואל תדאג לא נאכזב:), כרגע המטרה העיקרית היא להחזיר אותו לכביש ושכל המערכות המכניות יפעלו בצורה עגולה, לאחר מכן פחחות צבע ומשם כבר נתחיל לתכנן הלאה לעבר עתיד יפה מהיר ויציב יותר:cool:
|
up
|
כמה על הכסאות hgt?
|
שלחתי לך הודעה בפרטי..
|
חברים צריך עזרה בלהעריך את שווים של הכיסאות של הHGT. אחד הכיסאות במצב מעולה ולשני יש קרע בצד. המנגנונים תקינים לחלוטין, מוכר עם התושבות של הכיסאות כמובן, כמו כן אני מתחייב לנקות אותם ולהביא אותם למצב נקי ויפה.
בבקשה לענות בכנות ועדיף מישו שמכר כבר כאלה שיספר לנו בכמה. בתודה מראש ושבוע טוב גיא. |
היום פירקתי מושב נוסע תקין מHGT מפירוק 400 ש״ח.
מקווה שיעזור לתת מחיר מסויים. |
תלוי בך קודם כל!!
דעתי לפי המצב בתמונות גג 400. אני מכרתי כבר 4 כאילו במצב מצויין. זוג טובים מורכבים (לא מפורקים כמו אצלך) מכרתי ב 550-600. כמובן רק המלצה. בהצלחה |
שכחתי לציין שהכיסאות כיום מורכבים עם כל החלקים ולא מפורקים כמו שבתמונה.
תודה לכל העוזרים והמכורים כמוני שבאמצע הלילה מתעסקים במכוניות:) |
2 צירוף קובץ(ים)
הגה isotta evoluzione מקורי תוצרת איטליה כולל מתאם לפונטו דור ראשון, יכול להיות שמתאים גם לרכבים אחרים הבדיקה עליכם..:cool:
מתווסף למכירת החלקים שכוללת: -פגוש hgt אחורי -פגוש קידמי בנייה עצמית (לא גמור) -כסאות קידמיים hgt -כסאות קידמיים פונטו דור ראשון (ניתן לראות תמונות בעמוד הקודם) ניהול המכירה עבר לאבי מחוסר זמן, לגביי המחירים בבקשה לא לשאול אותי בפורום תדברו איתו בטלפון, ואני יודע שתסדרו על מחיר הוגן לשני הצדדים. 0508330216 יוסי. חג שבועות שמח לכולם!!! |
השבוע אני נוסע במאזדה החמודה שלי(הפונטו עומדת ) ופתאום אני שומע מנוע של פונטו סיבוב ימינה ואני רואה רק את הפגוש מיד הבנתי החיוך עלה על פניי.
אבל מה עושה האבא על הפונטו ואללה לוחץ לא פרייר, רק תצבע לפחות את מכסה המנוע האפור שלי |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:42. |