![]() |
אמממ..
צטט:
לגבי ההנמכה.. אכן יש בעיה עם הגיר והאגזוז.. ששתיהם יושבים ממש נמוך... אבל בקטנה. נחליף לחדש?! נכון ערןןןן?!:mad: |
תודה רבה לכולם על התגובות, ודניס אל תקח ללב הוא צוחק, יש לך אחלה HGT :].
|
לדעתי השיפור הכי טוב לרכב הזה זה הנמכה וצמיגים. זה משיה את כל הרכב לטובה.
כמובן שהנמכה של סט קולאייברים איכותי עדיף. הרכב אכן קשה יותר אבל נסבל. ויש בלי מואץ לכמה מיכלולים ברכב. בעיקר ציריות. מבחינתי האישית. זה השיפור הראשון שהייתי עושה לרכב. גם מוסיף המון ליופי לדעתי. בעיקר לhgt. דניס האוטו שלך מתפרק :) |
אמממ..
צטט:
|
צטט:
לעניין ההנמכה, תנמיך תהנה, הכל יהיה בסדר יש פה יותר HGT מונמכות מאשר לא מונמכות והכל בסדר. (חוץ מדניס כמובן :D) תנמיך ותעלה תמונות ! בהצלחה. |
אמממ..
צטט:
50 + קאמבר, יעד סופי. לגביי הזה לא כיף זה טיפשות.. אני לא יודע אם אתה יודע.. אבל העבודה שלי כול היום על רכבים.. אני נוהג ביום כ- 9-10 שעות על מכוניות בעיקר (1.4 אוטומט).. כשאני מסיים משמרת ולוקח את ה HGT לבית.. אז אני מרשה לעצמי.. לנהוג כאילו אין מחר.. ולעלות חיוך. אגב כול פעם שאני מניע אני מחכה לפחות 5 דקות עד שהרכב חם... שיסב כמה שפחות נזק למנוע בסלד כזה.. ;) |
מזה משנה מונמכת לא מונמכת, שמורה לא שמורה, דניס זה הרוסי היחיד שהצליחו לעבוד עליו ולהגיד לו: ״תראה *** hgt אחת השמורות, רק צריך להחליף לה, ראש מנוע, טיימינג,ווריאטור, צמיגים, קלאץ׳ וגיר, אבל חוץ מזה???בובההההה!״
דניס, יש מלא שדות פה בדרום, תביא את הטרקטור ובוא לחרוש, למה חרשת מספיק פה כמה הרכב שלך שמור! הכל באהבה :) על החתום תומר זוהר השר לפיתוח הדרום והגליל! |
אני עם שחר.
בהחלט הנמכה זה שיפור, יופי וכו' אבל תלוי מה אתה מחפש? אני בהתלבטות לעבור לקויילאוברים או בולמים קפיצים ספורטיבים אהמ אהמ |
אממממ
אההההההההההה תוממממררר כול כך צפויייי... :D
מחכה ליום מסלול.. להראות לכם לכולכם.. מה ה HGT שלי שווה!!!:D:);) |
מתי יהיה יום מסלול באמת?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:56. |