מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   יעוץ ברכישת רכב (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   האם להחליף לפונטו HGT (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15568)

מאפיונר 27-09-12 21:47

כן גם אצלי רוב הנסיעות בעיר עם פקקים מטורפים

dennis 27-09-12 23:06

אמממ . ...

להגיד לך את האמת היא שותה דלק הרבה. 1 ל-7 זה המון (נסיעה לא רגועה)... יש לי רכב שני ... של העבודה, אני מתגרזן איתו בלי הפסקה ( לצורך העניין הרכב חדש היה אצלי נ בחודש, ה
התחילו נזילותת (חשוב לציין כי זאת קאיה ריו .. והיא מאוד אמינה) בקיצור אני עם דוושה עד הסוף כול הזמן + המזגן דלוק על 4 עם חלונות פתוחים ... והדלק לא יורדדד!!! 1 ל- 16 משהו כזה , לעומת זאת הhgt אני לא מדליק מזגן (דן חסכן, שמעתם עליו?) וכל זה ואני רואה את המחוג של הדלק נופל לי בפניםםםםןםם

skomanov 28-09-12 02:15

כן, אני מבין שזאת לא ELX שכרגע ברשותי שאוכלת בעיר , כמו שHGT מחוץ לעיר.

skomanov 28-09-12 09:59

מה הייתם בכל זאת ממליצים לי?

y0jik 28-09-12 10:44

...

אין פה יותר מדי מה להמליץ
השאלה מה אתה מחפש.. את ההבדלים בין הדגמים אתה יודע
אם חשוב לך הכח , הHGT תספק לך אותו
הספייס יותר זולה לאחזקה ויותר חסכונית בדלק
תחליט מה יותר מתאים לך

Caveman 28-09-12 10:56

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 114405)
להגיד לך את האמת היא שותה דלק הרבה. 1 ל-7 זה המון (נסיעה לא רגועה)... יש לי רכב שני ... של העבודה, אני מתגרזן איתו בלי הפסקה ( לצורך העניין הרכב חדש היה אצלי נ בחודש, ה
התחילו נזילותת (חשוב לציין כי זאת קאיה ריו .. והיא מאוד אמינה) בקיצור אני עם דוושה עד הסוף כול הזמן + המזגן דלוק על 4 עם חלונות פתוחים ... והדלק לא יורדדד!!! 1 ל- 16 משהו כזה , לעומת זאת הhgt אני לא מדליק מזגן (דן חסכן, שמעתם עליו?) וכל זה ואני רואה את המחוג של הדלק נופל לי בפניםםםםןםם

יש לך בעיה ברכב ידידי.
צריכת דלק כזאת בנהיגה רגועה, גם אם זו כזו שמשלבת אלמנטים של הנאה מידי פעם, היא לא תקינה.

אם הרכב תקין, גם אם נתחשב בעובדה שרוב האקזמפלרים בארץ כבר עברו מספר לא מבוטל של קילומטרים, הוא צריך להיות חסכוני בהרבה.

קיה (לא קאיה) ריו לא תציג 16 קמ"ל בתנאים כמו שרשמת. למעשה, היא כנראה גם לא תציג נתונים כאלה, אלא רק אולי אם תסע 90 קמ"ש במישור, ללא מזגן, לבד.

skomanov 28-09-12 11:34

אגב, ראיתי עוד HGT למכירה. דורשים עליה 23,500 מאשדוד. עברה 151000 והבחור אומר שיש קבלות מיומה הראשון. מישהו מכיר את האוטו?

שחרון 28-09-12 12:23

הבחור מאשדוד חבר כאן בפורום.

dennis 28-09-12 12:44

אממ

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 114413)
יש לך בעיה ברכב ידידי.
צריכת דלק כזאת בנהיגה רגועה, גם אם זו כזו שמשלבת אלמנטים של הנאה מידי פעם, היא לא תקינה.

אם הרכב תקין, גם אם נתחשב בעובדה שרוב האקזמפלרים בארץ כבר עברו מספר לא מבוטל של קילומטרים, הוא צריך להיות חסכוני בהרבה.

קיה (לא קאיה) ריו לא תציג 16 קמ"ל בתנאים כמו שרשמת. למעשה, היא כנראה גם לא תציג נתונים כאלה, אלא רק אולי אם תסע 90 קמ"ש במישור, ללא מזגן, לבד.

גדעון בקשר לקאיה נסחפתי בכוונה בהגזמה... להדגיש פשוט עד כמה ה HGT שותה דלק..
לדעתך יש לי בעיה ב HGT?! היה הרבה יותר גרועע.. הוחלף החיישן... לדעתך עדיין שותה הרבה:!?

dodihob 28-09-12 14:04

כמו שאמרתי דניס, האוטו שלך לא פונקציה.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:25.