מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   בעיות בבלם יד(אמברקס) (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15437)

dennis 29-08-12 20:11

אמממ..

דוד.. אני באותה בעיה, זהה מאוד.. מדובר ב HGT.. שנת 01' מתחתי אין ספור פעמים את ההאמברקס... ביום יומיים הראשונים הוא מחזיק פחות או יותר.. ואחרי זה הוא בקושי מחזיק..
אם הרכב בעלייה.. אז הוא מדרדר.. אני חונה.. בעזרת הילוך.. מכניס הילוך בשילוב האמברקס..
בנוסף לכול זה.. כשהרכב על האמברקס.. ואני מזיז אותו.. או מתיישב בו יש מין רעש כזה של מתכת.. אולי תוכל לעזור לי?!:confused::rolleyes:
תודה..

davidmzr 29-08-12 20:40

2 צירוף קובץ(ים)
עדכון.
הורדתי את כל הגלגלים כדי לנקות את חיישני ה-ABS, משום שהנורה בלוח השעונים דלקה.
לא יאמן כמה שבבי ברזל היו עליהם ובקידמים גם אבנית. לאחר ניקוי עם ספריי קרבורטור ולחץ אוויר חזק, הנורה כבתה.
גם קדימה הרפידות חדשות. לא יאומן מה גילתי. החלק המתחבר למיתלה שבתוכו מורכב הקליפר היה תפוס על בורג אחד, בכל פעם שלחצתי ברקס בנסיעה, הוא זז קדימה יחד עם הקליפר. בצד השני אין בכלל הברגה. קשה לי להבין איך מוסך מוציא רכב כך.
הסטודנתית שילמה מחיר יקר מאוד על תיקון ברקס כללי.
אמרתי שהבחור במוסך שעבד על הרכב, כנראה רב עם החברה שלו.
עכשיו הייתי מציע לו להחליף מקצוע. כי הוא מסכן חיי אדם.
dennis, מתחת לידית בלם היד יש אום 10 מ"מ. נסה לסגור אותו שלושה סיבובים, עם בוקסה ארוכה.
דוד.

yair791 30-08-12 00:57

מה זה הדברים האלה לא יאמן איזו רשלנות של מוסחניקים
במוצש אני הלכתי לראשון לציון בכדי להניע הונדה שלא מניע המכונאי אמר ראש מנוע ואמר משאבת דלק
את הראש אני היתי אמור לסדר אבל בסוף לא ראש ולא גיליוטינה גם משאבת דלק הוא לא החליף האזור של המשאבה מיתחת למושב מלא באבק ניראה לי עוד מהמיפעל
בסוף להניע היתי צריך להחליף פיוז של 80 אמפר והיום הוא ניתקע בגבעת שמואל לא רחוק ממהורים שלי והלכתי לשם והרכב הניע וניכבה אחרי כמה זמן הגעתי למסקנה שזו משאבת הדלק במיכל כי היא מתחממת ממש ואז המנוע מקרטע וניכבה ואחרי כמה שניות מניע שוב וחוזר חלילה
מחר אני יחילף לו משאבה וניראה מה יהיה מקווה שאני צודק
כמה חבל שיש מוסכים שלא עושים את העבודה ולוקחים המון כסף

יאיר

davidmzr 30-08-12 08:17

dennis, מגודל התדהמה של מה שהיה ברכב שלי, לא שמתי לב שכתבת, "מתחתי אין ספור פעמים את ההאמברקס"
לכן צריך להוריד גלגלים. ולבדוק מה הולך שם.
yair791, אל תמהר להחליף משאבת דלק בהונדה. כתוב פרטים, באיזה הונדה מדובר ואדריך אוחך.
דוד.

BoyRamXD 30-08-12 08:29

דוד מה עם הבעיה שלי האם זה נורמאלי לשמוע 13 קליקים ורק באחרונים האמבקס עובד?

davidmzr 30-08-12 09:31

גרוע מאוד.
מתי לאחרונה עשית ברקסים ?.
טעות של הרבה בעלי רכב, מחליפים רפידות קדימה, ומזניחים את השאר.
כאשר הסטודנטית הכניסה את ברכב למוסך, ביקשה לעשות כל מה שצריך.
אמרה לי ששילמה 1.500 ש"ח, ואני מאמין לה.
זה שהנורה של ה-ABS דלקה והגלגלים פורקו, מה כבר הייתה הבעיה למוסך לפרק את ההחיישנים ולנקות אותם ?. לפרק חיישן ולהרכיבו לא לוקח לא יותר מ-10 דקות.
דוד.

yair791 30-08-12 09:40

הונדה סיביק 1.6 16V שנת 93-95 הזרקה רב נקודתי יש לה קירטוע בלחיצה על הגז והוא נאלם אחרי שהסלד עובר את ה1200 בערך ואחרי מספר דקות המנוע מקרטע וניכבה
במצב בו יש את הקירטוע הזה שמעיד על התחלת כיבוי אם נותנים גז אז היא נחנקת כאשר הסלד יורד ואפילו הצלחתי שלמוע איזה צילצול אחד או שנים שמעיד על תערובת דלק לא נכונה
כשהבחור ניתקע הוא לא הצליחל להניע בכלל היה סטרטר אבל לא הניע אחרי איזה שעה הרכב הניע לכמה דקות ונכבה שוב

davidmzr 30-08-12 09:53

איך אתה יודע שהמשאבה מתחממת ?.
הרי היא נמצאת בתוך הטנק דלק.
דוד.

yair791 30-08-12 09:55

סמתי יד על המכסה שלה ולמרות המרחק של כמה סנתימטרים מהמכסה הרגשתי את כל העינין שם מיתחמם וכשפירקתי אותה היא היתה חמה מאוד דבר כזה לא אמור להיתחמם
לפחות לא כל כך הרבה כל זה נעשה בערב כשכל הרכב קר לגמרי

davidmzr 30-08-12 10:14

1 צירוף קובץ(ים)
נראה שאין לך דלק מספיק בטנק. הדלק הוא שמקרר את המשאבה.
ראה כיצד אני מקרר את הקפה, כאשר אין לי זמן. :)
משאבת הדלק בהונדה, יקרה. וחץ מיזה לא בודקים את החום של המשאבה, אלא בודקים לחץ דלק.
איני שולל על הסף שהמשאבה בסדר.
במקומך הייתי בודק לחץ דלק, ווקום בסעפת. יש מצב שאגזוז סתום חלקית.
ויש עוד חלקים חשודים. לכן לא למהר ולהחליף.
דוד.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:41.