![]() |
תודה על ההכוונה, אני אבדוק ואחזיר תשובה מחר בבוקר.
|
מים
בדוק מתחת לדאשבורד בשטיח בצד הנוסע האם רטוב.
בכל מקרה מלא מים כמו שצריך עם ניקוז אויר, חפש בפורום כבר תמצא מדריך. לאחר מכן תניע את הרכב ותעקוב אחרי המד חום, כאשר הוא ממש טיפונת מעל החצי המאוורר צריך לפעול , אם לא אז יש בעיה במאוורר ויכול להיות שהרכב התחמם ובגלל הלחץ שהיה המים יצאו מהפקק - מצב נורמלי כי מעל לחץ מסויים הפקק מאפשר יציאה. אם מילאת מים כמו שצריך והמאוורר עובד כשורה , תנסה לאתר בעין נזילות ותעקוב טוב טוב אחר מפלס המים ותהיה "עם יד על הדופק" תסתכל טוב טוב עם שעון החום. עם ישנה בעיה אחרי שניסית את הדברים שתף אותנו מה עשית ומה הבעיה וננסה להכווין אותך האלה. בהצלחה. נ.ב. - אל תסע ברכב אם מתחמם , אם עובר מעל החצי דומם מנוע מייד שלא ייגרם נזק לראש מנוע. |
לא רטוב מתחת לדשבורד. בדקתי שהאוטו מתחמם גם אין יציאה משמעותית של אדים מהאגזוז.
שמתי לב שהוא התחמם מאוד (עד השלושת רבעי מד) שעצרתי בצד ופתחתי את המכסה מנוע ליד הבלוק מנוע יכולתי לשמוע שריקה של אויר. לא משהו חזק אבל הוא היה שם. המאורר לא נדלק בכלל. ראיתי שיש שם איזה מאה כניסות חשמל, איך אני יכול לבדוק אם המאורר תקין? (אם לא אז איך אני יכול לבדוק בעיות אחרות בשרשרת?) אני מכבה אותו שהוא עובר את השלושת רבעי מד. הוא אמור להיות קבוע סביב החצי חום, לא? איך אני מנקז אויר? תודה :-) |
אם שמעת שריקת אוויר ליד בלוק המנוע, לא יעזור לך ניקוז אוויר.
יש לבצע בדיקת לחץ. אבל אם אתה רוצה בכל זאת לנסות, כנס כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...%F8#post111907 דוד. |
מהניסוח שלך אני מבין שבדיקת לחץ = מוסך?
|
בדיקת לחץ במערכת הקירור ניתן לבצע במוסך.
אצל מתקן רדיאטורים יותר זול, ולפעמים בחינם. דוד. |
יש לך המלצה למתקן רדיאטורים באזור רחובות?
|
כן, לך לקובי רדיאטור רחוב משה יתום 6. אני עבדתי עם אבא שלו ז"ל, לפני שנים רבות, היה לו עסק במוסך חיים ברחובות. במבנה של שני מטר על שני מטר. כיום הוא עסק גדול היחיד ברחובות.
קובי ישר אמין, ואין אצלו קונצים. תגיד שהרכב מאבד מים, ואתה רוצה לבצע בדיקם לחץ, כי אתה חושד ברדיאטור. אל תשאל כמה עולה. ואל תספר שיש רעש אוויר מהבלוק. שלא יצא סיפור של "עם קידבק". אני משוכנע שלא תשלם עבור הבדיקה. דוד. |
תודה על ההמלצה, אני אקפוץ בהקדם.
הרדיאטור בן שנה, יש טעם ליצור קשר עם המוסך שהרכיב לי אותו? (יחד איתו גם אותו בחור עשה לי ראש מנוע אם זה רלונטי לנושא) |
קודם תשמע מקובי מה קורה, ואז תדע אם יש לזה קשר עם התיקון שבוצע במוסך.
בכל מקרה אחרי שנה אין אחריות. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:05. |