![]() |
צטט:
העיקר שבעל הרכב הבין את המסר. :) דוד. |
טוב היום הייתי מוסך שמתמחה ברדיאטורים ומיזוג באוטו... ניקוי רדיאטור רצו כ400שח...לאחר בדיקה קטנה התברר שהוא נוזל... רדיאטור מקורי שלא הוחלף כנראה אף פעם בן 10 שנה בערך... נאלצתי להחליף רדיאטור... והוספתי כמובן פארפלו עם מים מזוקקים... עכשיו נשאר לבדוק אותו בעלייה עם מזגן ולראות... מה גם על הדרך הראו לי שחסר גז במזגן והראו לי קטמים רטובים על המעבה... החלפת מעבה ומילוי גז 1200שח רצו.. אבל כרגע ויתרתי נטפל חודש הבא כבר במזגן.
על הרדיאטור פראפלו ועבודה שילמתי 1000שח. |
התקלה נפטרה??
|
צטט:
אז אני יעדכן בהמשך בקשר לזה... דרך הגב מה העלות של מעבה מקורי או חילופי לפונטו 02? ומה זה מייבש למזגן? |
מה זה קולט מייבש
על מע' המזגן ברכב וחלקיה, כולל קולט/מייבש תוכל לקרוא ולראות כאן:
www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=708 בברכה - רפי לין |
טוב עידכון קטן...
היום עשיתי נסיעה לטכניון אותו מסלול בדיוק מזגן עובד צהריים חום קשה...המנוע לא התחמם מעבר לחצי וזה טוב...אבל חייב לציין שאני הייתי לבד באוטו בלי נוסעים...ככה שאני עדיין לא סגור על זה... צריך לבדוק כשהאוטו יותר כבד... |
עידכון מהיום:
נסיעה לטכניון שעה 15:00 אוטו עם שני אנשים מזגן עובד....ממש לקראת ההגעה לטכניון התחיל המנוע לעבור את החצי ביחידה אחת יותר...חשבתי נגמר אבל ממש ממש לקראת סוךף הנסיעה כמו נאחס עלה מעל החצי :( טוב אז בוא נראה...רדיאטור הוחלף טרמוסטט הוחלף פראפלו מלאתי ומה נשאר לבדוק? משאבת מים יכולה לגרום לכך? |
לא ברור
מה זה מעל החצי? עד לאן הוא עלה?
אתה עוקב אחרי מפלס המים? |
1 צירוף קובץ(ים)
צטט:
ומפלס המים במקסימום...לא חסר ולא יותר מידי צירפתי תמונה להמחיש (צבע צהוב מראה איפה המחוג כשהמנוע מתחמם לי בעליות) |
יכול להיות שנכנס לך אויר למערכת, תנסה לבדוק זאת קודם.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:21. |