![]() |
מחר אני אתקין . וכן הבנתי את החיווט. לא בעיה בכלל . השאלה עם לא כדי כבר לחבר שקע 13 פינים מראש. לפני שאני מחבר את זה . יש בעיה ב 7 פינים.
|
קיים גם שקע של 8 פינים הכולל חיבור לאור ברקס.
דוד. |
אז 7 פינים. זה חוקי ??
|
מה זה חשוב חוקי או לא. אין חוק בעניין.
אתה צריך שבנגרר יהיו אורות כמו שיש באוטו מאחורה. קיים גם מאריך/מגשר לשקע, במידה שנתקלים בדגם נגרר שהתקע שונה. מחר אעלה תמונה של המאריך. דוד. |
לפי מה שאתה אומר אין אורות ברקס ב 7 פינים . איך זה מסתדר עם מה שאתה אומר ?
כי בעצם זה לא אותם אורות כמו ברכב . |
2 צירוף קובץ(ים)
ט.ל.ח.
ב-7 פינים יש אור ברקס. ספרתי את מס' הפינים בתקע של העגלה הניגררת שברשותי. נמצאו 7 פינים. כל האורות בעגלה עובדים. כיום כבר לא מתקינים את השקע עם הפינים העבים. לכן יש את המתאם האמריקאי. דוד. |
צטט:
גש למתקין מקצועי שיעשה עבודה מקצועית ויתן אישור מסודר, כי התקנת וו גרירה בצורה חובבנית עלולה לגרום לנזק חמור לרכב או לתאונה, במידה ומתנתק הנגרר!!! |
לא הבנתי למה "בדרך לא דרך" אם מתקין מורשה עושה בדיקה, ולוקח אחדיות מה הבעיה ?.
כך גם מוסך שנותן אישור על החלפת מנוע, לאחר בדיקה יסודית. או מוסך שנותן אישר ברקס לטסט ברכב מעל 20 שנים, לאחר הורדת גלגלים ובדיקה. מסכים איתך שהמוסך לא מרוצה, אם ראה שאין מה לתקן והכל חדש. דוד. |
צטט:
בכל מקרה סיימתי להתקין את ה-וו ומחר אסיים עם החשמל. נכון זה לא הכי פשוט אבל למי שיש ידע ורצון אז זה אפשרי. מקווה שלא יעשו לי בעיות עם האישור. דוד באחראיותך 8-O שחרון |
צטט:
וכמו כן, לפני שמניחים דברים אפשר לשאול את הבן אדם אם יש לו מספיק ידע/ניסיון לבצע את הדבר, ולא לזרוק דברים באויר. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:52. |