![]() |
לא שכחתי אותך. כבר כואבת לי האוזן מהצלצולים. :)
סוף סוף תפסתי אותו. בגלל אירוע משפחתי, המכון סגור גם היום. הכתובת, האיזמיל 6 נ"צ. קבענו ליום ראשון בין 8 ל-10. דוד. |
אוקי אז המצב הוא כזה..
הרכב נימצא במוסך הגירים בנס ציונה משעה 9 בערך במהלך הנסיעה לשם הורגשו מכות מכיוון הגיר החלקת הילוכים וחוסר כוח משמעותי בערך קמ 1 לפני המוסך הרכב כבר אמר די נמאס לי והחליט שלא יתן לי להעיץ בו כמעט כלל והיתגלגלתי לי למוסך בדרך נס הדיקה העלתה השערה כי מדובר במוח של הגיר ו/או מחשב הגיר המוח עובר פירוק לצורך בדיקה ברגעים אלה וניראה מה יהיה הלאה |
היום קיבלתי את הרכב מהמכון והוא נוסע לא בכלל קצת חוסר כוח בהילוך ראשון אבל לא משהוא שאי אפשר להיתמודד איתו
הגיר עבר תיקון מוח ואין שיהוקים והחלפות גסות כמו מיקודם ושאר ההילוכים יש הרבה יותר כוח הרכב גם עובד הרבה יותר שקט כי הוא לא מושך הילוכים שורה תחתונה שוב תודה דוד שעזרתה לי למצוא מישהוא בעל ידע ומקצוענות התיקון עלה לי 2000 שח כולל מעמ פרוט התיקון תיקון מוח טיפול לגיר שכולל שטיפה והחלפת פילטר (לא חרם להרכיב את הישן) ואחריות ל3 חודשים על התיקון יאיר |
יש לך מזל ששמעת לי מההתחלה, ולא הורדת גיר לבד ומסרת אותו לשיפוץ.
לפני שכתבת את ההודעה, כבר ידעתי, קיבלתי דיווח מבעל המכון. שמח שהתיקון הצליח. דוד. |
יאיר אני צריך את הצינורות של המזגן מהאונו שקנית לחלקים.
אם יש לך צינורות כפולים, אשמח לקנות ממך. אם אפשר העלה צילום. הצינור מהמעבה למאייד ומהמייבש למעבה (מתכת). תודה דוד. |
אין בעיה הצנרת גם ככה מאוד ארוכה ואני יצתרך לקצר אותה בכדי לעשות משהוא בבוא העת אם תיהיה בסביבה של רמת גן ביום יומם הקרובים תן צילצול אני מאמין שאני אולי אוכל להיות בסביבה שלך אולי היום מקסימום אני יעשה "טיול" בשבת בצוהורים אליך עם אישתי אם זה יהיה בסדר
אבל הצנרת היא גמישה מגומי עמיד שמתאים למע' מיזוג אבל עם חיבורי מתכת לחוצים בקצוות |
לבוא עם האישה ? מה רע עשיתי לך ?. :)
WELCOME. דוד. |
צריך להוצאי אותה לטיול מידי פעם אל תידאג היא קיבלה את כל החיסונים שלה והיא קשורה על רצועה :p
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:48. |