![]() |
צטט:
האם אתה מתכוון ל-1000 ול-3000 סל"ד ?. דוד. |
בין 100 סלד ל300 סלד
|
בדוק החלף חיישן חמצן הוא הגורם לרעידות ולצריכה מוגברת של דלק
|
רוב המוסכים אומרים לי כנראה שהבעיה חשמלית רציתי לציין
המאוורר לא מפסיק בצורה תקינה כשה אני מכבה את המזגן ולפעמים ממשיך לעבוד הרבה זמן והמנוע קר ועוד לוח השעונים שלי מזייף מכה קטנה עליו ואז הוא מסתדר כמעט כול נסיעה צריך עזרה או כיוון אני מנתניה ואני חייב לפתור את זה |
היי חבר יקר!
לא מקצוען ובעל נסיון כמו חברים רבים בפורום, אולם בעל הגיון ורצון טוב לעזור.. שזה לא פחות חשוב :-) הייתי ממליץ: 1. נתק את מחבר הפינים שמתחבר למחשב ההצתה (זה המצוי מאחורי המצבר) נקה את המגעים שלו וחבר אותו היטב מחדש. במידה ולא נפתרה הבעיה, נסה להשיג כזה מחשב תקין, חבר אותו וראה אם נפתרה הבעיה. 2. בדוק שאין סתימה בצנרת המים המתחברת לסעפת היניקה. אי כניסת מים, בשל סתימה, תגרום לחיישן הטמפרטורה לשדר טמפרטורת חום שגוייה למחשב ההצתה, דבר הגורם לאי יציבות בטורים כמו כן לצריכת דלק מוגברת! במידה ותקין בדוק אם חיישן הטמפרטורה תקין! לי הייתה בעיה כזו ולקח לי הרבה זמן לעלות עליה! למזלי לא מהרתי למוסכים והוצאתי הוצאות מיותרות. בצע את הפעולות הנ"ל ודווח. בהצלחה! יום טוב לכולם! אלי |
אלי אתה מטעה
בפיאט פונטו אין מחשב הצתה (כמו שיש בפיאט אונו 1.4) אלא מחשב נהול מנוע להצתה, הזרקת דלק ואביזרי מניעת זיהום אויר והוא לא נמצא מאחורי המצבר.
בברכה - רפי לין |
העם חיישן טמפרטורה במנוע יכול לעשות בעיות טורים ?
כמה עולה במוסך נורמלי להחליף חיישן טמפ פחות או יותר? |
כן. חיישן טמפרטורה במנוע יכול לעשות בעיות טורים, אבל לא רק.
במוסך תמיד יעלה יותר, מאשר פחות. :) דוד. |
אז יש מצב לדעת כמה כסף
עולה חיישן+עבודה? יש מצב לעשות את זה לבד? |
קל מאוד לעשות את זה לבד.
כמה עולה ? תלוי מי הקונה והיכן. לקוח פרטי מזדמן, תמיד משלם יותר. בד"כ לקוחות פרטיים, חושבים שמחיר החלק שווה לכולם, ולא מבינים שגם בחנות חלקים יש קומבינות. במקרה שלך ההבדל לא גדול. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:06. |