![]() |
חברה האם חלה טעות במחילה?
|
נראה שחלה טעות, אבל ט.ל.ח. :)
דוד. |
תודה על ההארה/הערה :p.
|
מתאים לי מנוע כזה 85 כ"ס
כן מהצד רואים את התושבת של דור 1 מנועי והרכב דור לדעתי אחד הטובים שיוצרו |
1 צירוף קובץ(ים)
|
עקב חוסר זמן עדיין לא ביקרתי במוסך, לכן אנסה להיעזר בכם עם עידכון קטן.
בנסיעה כאשר אני מזיז את הידית התחתונה של המזגן ימינה כדי שיכנס אויר מבחוץ ולוחץ על כפתור הAC, מורגש זרם אויר קר, במיוחד במהירות גבוהה. נורת הAC לא נדלקת, אך נשמע שיש משהו שמתחיל לעבוד. זה נראה כאילו חלק מהמזגן כן עובד(מדחס?) וחלק לא(מפוח?). מה זה יכול להיות? |
תחילה, כדי לדעת אם יש בעיה במפוח או לא, סובב את כפתור בורר המהירויות ובדוק אם אתה שומע את המפוח עובד והאם יוצא אוויר.
|
להזכירך הוא כתב, "ניסיון משחק עם הבורר בכל 4 מצביו לא מעלה דבר, בכלל שום מתג שקשור למזגן לא מגיב. "
דוד. |
צטט:
אני הייתי עובר על הפיוזים גם בתא המנוע וגם ברכב ובודק את המחבר של המפוח (רצוי להוציא את הפיוזים ולבדוק אותם היטב באור או בעזרת רציפות). תנתק את המחבר, רסס עם ספריי מגעים (יש גם באייס נדמה לי) את הפינים שבשני צידי המחבר, אח"כ קח חתיכה קטנה של נייר לטש עדין וגלגל אותה לצורה קונית (כמו כובע של ליצן ארוך ושפיצי) ונקה את הפינים ורסס שוב. בעזרת מברג שענים עדין, סיכה עבה, הצר מעט את הפינים שהתרחבו. יש בעיה עם המחבר הזה שלא עומד בעומס ולכן מתחמם ונמס, ובמגעים רופפים, בעיקר המינוס (השחור) נוצר לפעמים נתק. אם אתה יכול, שחרר את ברגי המפוח, הוצא אותו ובדוק את מצבו. אולי גם ממסר המפוח נדפק. |
הייתי אצל מזגניסט שהפך לי חצי מהאוטו וקבע חד-משמעית שלא מגיע מינוס למפוח.
בגלל חוסר הזמן שלו להיכנס לעומק הנושא הוא אמר לי לנסוע למורשה ושם יאתרו ויתקנו את זה ברגע. האם יש לכם רעיונות איך לתקן את זה? לפני שאני נוסע למורשה להוציא חצי משכורת על כבל מסכן. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:24. |