![]() |
באשדוד זה יכל להיות נחמד (במגרש החלקה)...גם למען אלה שגרים בדרום..
|
חבר׳ה זה נחמד מאוד שאתם מארגנים מפגש אני בעד יוזמה של חבר פורום כזה או אחר לארגן מפגש . להבא להשתדל להודיע לאחד המנהלים לפני אירגון מפגש וקביעת תאריך מסויים .
למען האמת יש תיכנון לעשות מפגש על האש ושבוע אחרי זה לעשות טיול נהיגה ואולי יום מסלול . בכל מקרה אני אגיע למפגש . לפני כן תצא הודעה מסודרת על טיול נהיגה כשבוע שבועים לאחר על האש . עמיתת אני הגעתי מאשדוד לאיקאה היום . וחולון זה בדיוק עשרים דקות נסיעה מאשדוד . טיפלה מאמץ. שיהיה בהצלחה |
צטט:
אתה מאשדוד? |
מפגשי על האש עושים בערב .
בימים החמים של הקיץ זה לא כלכך נעים לעשות על האש בשעות הצהריים . וכן עמית, הוא מאשדוד. תגיד עמית, האם חנית השבוע באיזור ה' בכביש הראשי? (בין לב אשדוד לאיזור ב', מול הקיוסקים) אם כן ראיתי את הרכב שלך. |
לפני שאנחנו קובעים משהו בואו נעשה סקר קטן מי בעד מה.
מחר נפרסם סקר בנושא המפגש הקרוב+אימון במסלול. ככה לדעתי יהיה הכי פשוט ובלי בלאגן. |
מגיע לעשות קצת תמונות :)
|
צטט:
אכן זה הייתי אני ;) |
"מפגשי על האש עושים בערב .
בימים החמים של הקיץ זה לא כלכך נעים לעשות על האש בשעות הצהריים ." מצטער אודי אין לי מושג איך עושים ציטוט נורמאלי אז פשוט העתקתי ואפשרי לעשות את המפגש במוצאי שבת , או בחמישי בערב ככה שלא יהיה חם ... ולMichael אני בעד הרעיון שלך. בוא נעשה סקר ואם יש היענות טובה אז נעשה את זה באשכול חדש ומסודר. |
צטט:
וכן, חולון זה מיקום מצוין, אך עדיפות היא לשעות הערב בגלל שבמהלך היום יש עבודה, לימודים וכו'... punto xtz - כדי לצטט הודעה, אתה צריך ללחוץ על כפתור ה Quote בצד שמאל בתחתית ההודעה שאתה מעוניין לצטט |
אני בעד יום מסלול!
בואו נעשה סקר, ונסגור יום שעה ומיקום. לדעתי על האש במפגש אחד, ויום מסלול מפגש אחר. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:48. |