![]() |
1 צירוף קובץ(ים)
אני חושב שכבר מצאתי את זה....
זה היה עם מגן כיסוי פלסטיק כזה עליו הנה תמונה... תקן אותי אם אני טועה... |
שקע איבחון כרית אויר
אכן, זה שקע האיבחון למע' כריות האויר.
בברכה - רפי לין |
רגע לא הבנתי, אי אפשר להתחבר ולראות תקלות אוויר דרך המחשב מנוע בעזרת כבל OBDII ?
את התקלות בכרית אוויר אפשר לראות רק בעזרת מכשיר שמתחבר לכבל 3 פינים הזה? יש לי Punto spice 2003 |
צטט:
בפונטו ספייס צריך כבל OBDII עם מתאם לגישה לכריות אוויר, הורדת תוכנת fiatecuscan גרסה חינמית ואפשר לאפס את התקלה מנסיון. |
לא...
בוא נעשה סדר בדברים. יש מחשב מנוע שנמצא מתחת למכסה מנוע ויש מחשב נפרד לכריות אויר. אצלך בפיאט פונטו ספייס אתה מתחבר למחשב כריות אויר עם כבל OBD 2 16 PIN אצלי החיבור למחשב כריות אויר עם כבל OBD 3 PIN כי זה רכב ישן יותר משלך... http://www.youtube.com/watch?v=VQeQc6P5Yyo אתה יכול לראות בסרטון לאן אתה צריך לחבר את ה SCANNER פשוט פתח את הקופסת פיוזים ותסתכל :] |
הכבל בלינק שהעלת זה בדיוק מה שיש לי.
החיבור הרגיל נותן גישה למחשב הרכב והמתאמים נותנים גישה למחשב ה-abs, כריות אוויר, ועוד אחד שאינני זוכר. |
קיבלתי מebay את הכבלים המתאמים כדי להתחבר לכרית אוויר וכו', יש למישהו מושג איך מתחברים איתו? אלו הגדרות להגדיר בחיבור? אני מצליח להתחבר למנוע אבל לא לכרית אויר.
אני אשמח אם מישהו שיש לו את הכבל יתחבר ויעשה צילום מסך להגדרות שהוא נתן. תודה |
אם ברשותף פיאט פונטו ספייס, אתה מחבר את המתאם OBD2 לשקע 16 פין שיש לך בקופסת פיוזים, זה דבר ראשון שאני סבור שאתה מודע אליו....
דבר שני.. מה בדיוק רכשת? עם איזו תוכנה אתה עובד? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:13. |