מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   מפגשים מפגשים מפגשים!! עוד מפגשים!!! (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=14745)

yair791 01-05-12 22:48

כמה חבל שעם איך שמיתקדמים הלימודים של אישתי לא יצא לי ללכת לאף מיפגש אם יהיה החודש (מקווה שדברים ישתנו)

-אודי- 01-05-12 23:29

נראה לי פשוט נחכה למפגש בצפון

yair791 01-05-12 23:47

אם הולכים על המפגש בצפון כמו שצביקה הציע ב25 לחודש אז צריך להתחיל היתארגן להוצאי הודע מסודרת ולפתוח ארוע בלוח שנה איך עושים את זה?

moti_fridman 02-05-12 01:29

צטט:

במקור פורסם על ידי yair791 (הודעה 108270)
אם הולכים על המפגש בצפון כמו שצביקה הציע ב25 לחודש אז צריך להתחיל היתארגן להוצאי הודע מסודרת ולפתוח ארוע בלוח שנה איך עושים את זה?

עד כמה שאני יודע יש לך למעלה את הלוח שנה ואם יש לך הרשאות מתאימות של מנהל אתה פשוט יכול להוסיף. אם אין לך אז אתה לא רואה כזאת אופציה.

yair791 02-05-12 17:31

אין לי את האפשרות ליצור ארוע כי אני לא מנהל חבל שהמנהלי של הפורום לא קופצים על ההיזדמנות ועושים את המיפגש הזה רישמי

צביקוש23 02-05-12 18:12

כאמור יש מיפגש שאני מארגן ב 25.5 בצפון
ואכן השרשור בנושא יעודכן מחר בערב ותדעו פרטים מלאים.

לגבי מיפגשים בימי שישי אני בעד לגמרי להיפגש כל שבוע כמו כל המועדונים השונים שנפגשים כולם על בסיס שבועי . רק מה למיפגשים לא מגיעים אנשים ואלה שמגיעים לרוב (לא אומר כולם ולא מכליל) הם בעלי רכבי ספורט שזה דבר מבורך אבל אלה עם הרכבים הפשוטים פשוט לא מגיעים (מלבד 2 -3 קבועים) .

המיפגש הבא שאני יארגן אישית יהיה באזור באר שבע. לתשומת לב החברה הדרומים.

gilgil 02-05-12 18:22

מפגש מועדון גדול יתקיים במהלך חודש יוני באיקאה, נתניה. פרטים בימים הקרובים.

לתשומת לבכם, כל רעיון למפגש/טיול מבורך. אם יש לכם רעיון, אנא עדכנו את אחד מהמנהלים לפני פרסום היוזמה הברוכה. תודה.

צביקוש23 02-05-12 19:14

צטט:

במקור פורסם על ידי gilgil (הודעה 108316)
מפגש מועדון גדול יתקיים במהלך חודש יוני באיקאה, נתניה. פרטים בימים הקרובים.

לתשומת לבכם, כל רעיון למפגש/טיול מבורך. אם יש לכם רעיון, אנא עדכנו את אחד מהמנהלים לפני פרסום היוזמה הברוכה. תודה.

2 מהמנהלים עודכנו אך לא טרחו להגיב לשרשור הטיול. חבל . המיפגש הצפוני ייערך ב25.5 ומקווה שיהיה ייצוג לצוות הניהול . לדעתי האישית מיפגש איקאה די מיצה את עצמו . כמו שהצעתי ואמשיך להציע יש להחזיר את המיפגש ליקום שם יש לפחות בית קפה שאפשר לשבת בכיף ולא לעמוד בשמש הקופחת במגרש חניה שומם.

dennis 02-05-12 20:31

אממ..

צטט:

במקור פורסם על ידי צביקוש23 (הודעה 108320)
2 מהמנהלים עודכנו אך לא טרחו להגיב לשרשור הטיול. חבל . המיפגש הצפוני ייערך ב25.5 ומקווה שיהיה ייצוג לצוות הניהול . לדעתי האישית מיפגש איקאה די מיצה את עצמו . כמו שהצעתי ואמשיך להציע יש להחזיר את המיפגש ליקום שם יש לפחות בית קפה שאפשר לשבת בכיף ולא לעמוד בשמש הקופחת במגרש חניה שומם.

בעצם משצביקה הציעה.. זה שכולנו נעבור ל אונו.. או אפילו לרדת שנתון... :D
אני בעד עם יש איזה FIAT 127 HGT... :lol::cool:

צביקוש23 02-05-12 20:39

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 108321)
בעצם משצביקה הציעה.. זה שכולנו נעבור ל אונו.. או אפילו לרדת שנתון... :D
אני בעד עם יש איזה FIAT 127 HGT... :lol::cool:

בעצם מה שצביקה הציע זה להתחיל להיות מועדון רכב אמיתי ולא מועדון באינטרנט! בעצם מה שצביקה מציע שמועדון פיאט יתחיל להיות מועדון ככך המועדונים האחרים שנפגשים על בסיס שבועי ועושים אירועים וטיולים כמעט כל שבועיים! בעצם מה שצביקה מציע זה להתחיל לגרום לסמל״ת להבין שלא רק מועדונים אחרים זכאים להנות משיתוף פעולה איתם ( מצטער לא קונה את התירוץ הקבוע של ״בעלי אלפא הם לרוב אנשים אמידים ובעלי אמצעים ולכן סמל״ת משתפת איתם פעולה) סמל״ת קיימת אך ורק בזכות רוכשי הרכבים שהם מוכרים ! ולכן ראוי מסמל״ת לשתף פעולה עם בעלי פיאט! את המשכורות שלהם ממנים רוכשי פיאט ולא רק אלפא ולנציה! מועדון פיאו ראוי להיות מועדון כמו כל מועדון רכב אחר! ולא מועדון של שאלות ותשובות באתר המועדון! אני יודע טוב מאד שמרבית חברי המועדון חושבים כמוני .

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:35.