![]() |
ואם החלטת לרכוש אחת חדשה, אשמח לקנות ממך את הישנה במחיר סמלי :)
|
צטט:
כשהמיכל מלא. להבדיל, כשהמיכל מתרוקן ההנעה קשה הרבה יותר.. החלפת משאבת דלק מסובכת או שניתן לבצעה לבד? 380 זה מחיר עבור משאבה חליפית חדשה של בוש? כמה אמורה לעלות משאבה חדשה מקורית? מדוע מתעלמים מהשאלה על חומרי הניקוי למערכת הדלק? חג עצמאות שמח! |
מתעלמים מהשאלה על חומרי הניקוי למערכת הדלק, משום שכאשר יש תקלה, קודם מטפלים בה.
במחשבה שנייה, יש איזה שהוא קשר למצב הדלק בטנק. אבל לא זה העניין. צריך להחליף משאבה. 380 זה מחיר עבור משאבה חליפית חדשה של בוש? כן אבל בוש היא לא חליפית. יש חליפית יותר זולה. משאבה חדשה מקורית שמשלמים על המותג, יותר מאשר על טיב, עולה מעל 1000 ש"ח. 380 ש"ח זה מחיר למכונאי. ברר מחיר של בוש ועדכן. דוד. |
צטט:
בדקתי קצת מחירים והמחיר שנקבת בהחלט נמוך משמעותית ממה שראיתי. אני מתעקש עם השאלה על החומרים מכיוון שאני חושב שאולי זה יפתור את הבעיה. לדעתך הפיתרון היחיד הינו החלפת משאבה? עד כמה מסובכת החלפת עצמאית של המשאבה? דוד - שלחתי לך ה.פ סופ״ש נעים |
לחשוב זה תמיד טוב, השאלה לאיזה מסקנה מובילה המחשבה. :)
כן, לדעתי הפיתרון היחיד הינו החלפת משאבה. ביחס לשאלותך בה"פ. אני לא מנהל התכתבויות על בעיות טכניות בה"פ. (ראה חתימה) לכן אענה לך כאן. כל בעל רכב יחליט לבד איזה חלק יקנה וירכיב. ביחס לשאלתך, "עד כמה מסובכת החלפת עצמאית של המשאבה?" צור קשר עם חבר הפורום תומר, הוא הרכיב לבד. דוד. |
צטט:
שיאמרו לך תחליט לבד מה כדאי. אם הייתי יודע לבד איזו משאבה כדאי להתקין, סביר להניח שלא הייתי שואל זאת. כך או כך, אשאל אותך כאן - אם אנחנו סוגרים על המשאבה, מאיפה אפשר לאסוף אותה? האם יש צורך לרוקן את מיכל הדלק בתהליך החלפת המשאבה? |
נכון. אבל את השאלה שאלת בה"פ. ולא כאן בפורום. :)
לא. אין צורך לרוקן את מיכל הדלק בתהליך החלפת המשאבה. דוד. |
צטט:
מאיפה אפשר לאסוף אותה? שבוע טוב. |
אני לא חנות, ואינני מוכר חלקים.
מה שכן אני מנצל את היותי מוסכניק לשעבר, ומסדר לחברה חלקים בזול. ביקשתי שתברר על מחיר של משאבה בוש. במקום לכתוב כמה ביקשו, ענית , "המחיר שנקבת בהחלט נמוך משמעותית ממה שראיתי." אשאל שוב כמה ביקשו ?. דוד. |
צטט:
המחיר שאמרו לי בחנות הוא 600-800 ש"ח ועל כן אמרתי שהמחיר שאמרת נמוך משמעותית. לצערי פעם אחר פעם אתה מתעלם מהשאלה מאיפה ניתן יהיה לאסוף את המשאבה ואם בכלל יש באפשרותך למכור אותה. תודה ושבוע טוב. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:52. |