![]() |
אממ..
תודה :D
עזרת לי מאוד..:rolleyes: |
אכן כן בוריס מרדלין אמר לי שהוא יכול להזמין כול דבר שאני רוצה לפיאט אבל זה לוקח זמן להגיע לארץ
הצלחת למצוא ספוילר שמוכנים לשלוח לארץ אם כן תגיד לי אני מעוניין גם? |
תכלס הספוילר באבארת הוא לא באמת ספוילר, אלא כנף ;)
ערן, למה שספויילר של ספורטינג לא יתאים? |
הספורטינג מותקן עם הברגה לשמשה האחורית, דרושים חורים שמגיעים בשמשה המקורית, מה שאיכשהו הגיע עם הפונטו של שחר לארץ.
אני מאמין שניתן להדביק על השמשה את הספויילר, אבל כמה זה יחזיק אני לא יודע. |
מעניין. השאלה היא כמה שטח ההדבקה גדול.
זה ספויילר מאוד יפה לדעתי. סולידי שכזה. |
מחיפוש דווקא כן מתקינים את זה בחו"ל עם הדבקה:
http://www.fiatforum.com/gallery/dat.../DSC021031.JPG כאן ניתן לראות את הספויילר מוחזק ע"י טייפ עד שהדבק יתייבש, מדביקים עם דבק שנקרא Tigerseal דבק חזק שלא פוגע בצבע (חמצון וכדומה, מה שיכול לגרום גם לחלודה). אז אם אתה שואף לספויילר של שחר אז ניתן להתקינו, רק לא כמו שהיצרן תכנן. אבל הפלוס הוא שתקבל ספויילר מקורי, ולא אחד מפייברגלס, לא נראה לי שמייצרים כאלה חלופיים. הנה תמונה של האברט, תחליט מה יותר מתאים לך (או לחלופין מי שישלח לארץ) http://i173.photobucket.com/albums/w...02-08_1616.jpg |
אני רוצה ספוילררר תעזרו לי למצוא אתר ששולח לארץ בבקשההההה :)
|
אממ..
תשמעו אני אכן..מחפש ספויילר של אבארט'.. אבל השאלה שלי.. האם ניתן לייבא את הספויילר כמו שאצל שחרון.. ויהיה ניתן להרכיבו בארץ לחלון האחורי? יש מישהו שיכול לעשות את החורים בחלון? :confused:
או שפשוט לרדת מי זה.. ולקנות את הספויילר של אבארט', הבעיה שהוא ממש גדול לפי דעתי. והספיילור השני קטן, ויפה לדעתי. |
אם אתה רוצה את הספויילר של שחרון, הספורטינג, תשכח מזה לעשות חורים בחלון!, זה להדביק עם דבק חזק בלבד, להדביק על השמשה ועל הקנט שמעל השמשה. או לקנות את הספויילר של האבארט, שהוא לא גדול, וגם לבצע הדבקה. רק שהאבארט לדעתי, ישב יותר "בטוח" עם הדבקה.
בקשר לשאלה אם אפשר לייבא, אתה קונה את המוצר משומש מאנשים בחול, הבעיה היחידה שיש לך זה ההסכמה שלהם לשלוח לארץ, זה הכל. |
ספוילר אתה יכול למצוא בכל פירוקיה
אני קניתי ספוילר של שברולט אבאו ב-150 שקל תסתכל איך זה יושב על האוטו שלי יותר יפה ממקורי |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:04. |