![]() |
תודה, המחיר נשמע סביר הרבה יותר. אולי כדאי לשקול בעתיד לא למהר להמליץ על "שמשון" (שפכתי שם די הרבה כסף לאחרונה...)
מה בנוגע לשאלה השנייה? ניקוז האוויר שלי נעשה כשורה? מה גורם לירידה הזמנית בחום המנוע וחזרתו לאמצע המדיד? |
דוד מה עם האליקופטר לא בכבוד שלך לחלץ אנשים
|
צטט:
אם לא יש בעיה קלה במגעים. או בגלל שהמהירות הנמוכה אינה פועלת. כאשר מהירות הוונטה הגבוהה נדלקת והנמוכה לא עובדת. נוצר מפל מתח רגעי על המערכת. האם הירידה הזמנית בחום המנוע, מופיעה כאשר הוונטה נדלקת ?. דוד. |
צריך לבדוק אם היוניט עובדת ורק אח"כ להחליף רדיאטור
לא נראה לי ששמשון לא יעלה על הבעיה הזאת או שזה כמו המנוע שלך:) |
צטט:
לפעמים אפשר למצוא את הבעיה בין השורות. דוד. |
יפה מאוד אז אם מהירות 1 לא עובדת הרכב יתחמם
יגיע ל-3/4 והחום ירד אחלה סימפטום גם רדיאטור סתום אותו סימפטום אבל בנסיעה ארוכה ועליות כל הזמן יתחמם ולא ירד אלה אם אתה בירידה מהקסטל |
נ.ב
יאיר מה אתה מחפש ב- "רשימת חברים או-ליין" ?. ראיתי שאתה מחפש שם כל יום . אם יש משהו טוב, גם אני רוצה. :) דוד. |
מאורר הרדיאטור
בפיאט פונטו ספייס אין יוניט חום ברדיאטור להפעלת מאורר הרדיאטור.
יש רק חיישן חום מנוע אחד ונתוניו מועברים אל המחשב המרכזי ברכב (BODY COMPUTER) וממנו להפעלת מע' נהול המנוע, מאורר הרדיאטור בשתי מהירויותיו (לפי חום המנוע) למחשב הילוכים אוטומטיים (אם יש) וללוח השעונים (להפעלת שעון חום מנוע ונורת חום מנוע). בברכה - רפי לין |
צטט:
אצלך תגובה זה לאכול לישון כוס קפה ועוגה רפי טוב לדעת אז הפתרון לחידה רדיאטור אצל אבי פרטס |
אביפרטס
כל מי שפונה אל "אביפרטס" שימסור ממני ד"ש לאבי ולבנו יוסי ושביקשתי הנחה מיוחדת.
בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:45. |