![]() |
יאיר, קודם כל המשענות כבר לא שלי. אל תבעס את elor. :)
וחוץ מיזה, אני לא מתעסק בשטויות. מספיק לי שב- GT הכול מקורי. החברה של ארז אמרה לי, "איזה כייף לשמוע את פורק הלחץ החדש". אמרתי לה שאם הוא יתקלקל, שתיקח את החתולה, וכל פעם שתרצה לשמוע, תיתן לחתולה צביטה ואז תשמע את אותו הרעש, בתוספת מסג' מהציפורניים של החתולה.. :) דוד. |
elor משועמם כנראה אני מסרתי לו בולמים קידמיים + הקפיצים שיהיה ספר כך אמר
מה הוא יעשה עם הכסא ישים ליד ההנדברקס ויהיה 6 מקומות כמו פיאט מולטיפליה |
1 צירוף קובץ(ים)
elor, תבוא מהר. מתנחלת הוזיזה את המשענת, וקבעה חזקה על הכיסא שלך. :)
דוד. |
אם אני הייתי במקום elor הייתי ממששששש ממהר :D
|
מאחר ש- elor לא בא ולא הודיע,(יאיר צדקת) הכיסא פנוי למסירה עד היום בערב.
מחר בבוקר יוצא לרחוב, ויילקח ע"י המנוף של העירייה. אתמול חבר פורום נסע רוורס, ודחף את הכיסא עם החתולה שנימנמה עליו. מזל שלא נגרם נזק. :) דוד. |
לפני שאתה זורק אותו לרחוב - האם אפשר לפרק רק את הכרית התחתונה (זאת שהתחת נח עליה) מהכסא ולהעביר אותה לכסא אחר?
אם כן, אני אוכל לקפוץ מחר בשעות הערב המאוחרות לקחת אותה. |
אפשר להעביר
אני העברתי את הכרית של הנוסע לצד של הנהג . גם במקרה זה נראה לי שהיא סדוקה על הצד השמאלי שלה. אפשר לפתוח ולנסות להדביק ולחזק עם סמרטוטים קשה לפרק ישנם קפיצים שתופסים את הבד החיצוני + הספוג תמיד שווה לעשות על זה ניסיון בכל אופן אל תזרוק ממש חבל ואם אף אחד לא ירצה אני אבוא לקחת |
4 צירוף קובץ(ים)
לקח לי בדיוק 10 דקות לפרק.
פירקתי בינתיים את כיסא הנהג, שהחתולה השחיתה את המשענת. את הכיסא השלם אני משאיר ליאיר. תצתרך לפצות את החתולה, היא מסרבת לוותר. ] יש בספוג חור קטן מבלאי. אפשר למלא כמו שיאיר כתב. דוד. |
אם ככה, אני מעוניין בספוג והריפוד של צד הנהג.
מתי נוח לך שאבוא? |
1 צירוף קובץ(ים)
הספוג שלם אבל הריפוד/הכיסוי קרוע.
אם אתה לא ממהר, תמתין בקרוב נפרק את הפונטו 2000 לחלקים. יש שם כיסאות טובים מאוד. אולי כדאי לך להחליף כיסא שלם, בסה"כ 4 ברגים. לבוא לביקור אפשר בלי שום קשר. ואולי תקבל גם לימונים. לא להסיק מכך שאני כל כך נדיב. פשוט הפריחה החדשה בעץ החלה והלימונים מפריעים. כמו שנאמר," יותר ממה שהעגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להניק". היחיד שלא רצה לקחת לימונים זה ביל, דחפתי לו כמה בכוח. :) דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:39. |