![]() |
לא איך בדיוק, אלא איך בבקשה. (לא בסתם) :)
על הקונקטור של החיישן רשום מספרים. בין מס' 3-4 בדוק התנגדות 4-11 אום. סוויצ' כבוי. בין מס' 4 לגוף למינוס, בדוק מתח מצבר. מנוע כבוי סוויצ' דלוק. בין מס' 1-2 בדוק אם החיישן מוציא סיגנל למחשב. V 0-1 מתנדנד. מנוע דלוק בטמפ' העבודה. אם אין גישה לחוטים גלויים, דקור אותם עם מחט תפירה. דוד. |
,תודה רבה אני יחזור עם תשובות בהקדם.
|
אם לא תראה את המספרים על הקונקטור, שלח לי את האימייל שלך, ותקבל לפי הצבעים של החוטים.
דוד. |
קצת התבלבלתי אבל כפי שאני רואה יש שני חיישנים על הסעפת פליטה .אחת ממש על הסעפת והשנייה מתחת לאוטו על הקו עצמו.. מה מהם הוא זה? ומה זה השני בכלל?
|
בדוק את החיישן שעל הסעפת. עזוב בינתיים את השני.
דוד. |
אז אין שם מספרים ויש 4 חוטים.
2 שחורים ו 2 לבנים אני יכול להעלות את התמונה לפה . זה יעזור לך? |
1 צירוף קובץ(ים)
לא תודה. יש ברשותי אלבום תמונות עוד מהיותי גוזל. :)
ביקשתי שתשלח לי את האימייל שלך, למה לא מקשיבים ?. טוב עזוב את זה. :) צבעי החוטים של החיישן חמצן לא קבועים. כל חברה מייצרת בצבעים מעט שונים. בתמונה המצורפת, חיישן תקין של חברת בוש. אם כך אז בדוק מתח בין אחד הצדדים של הקונקטור למינוס. אם תקבל מתח תדע שהוא מס' 4. אני מאמין שתמצא מתח, אלא אם לא מגיע. אם אין מתח שם התקלה. יש מתח תמשיך לבדוק לפי מה שכתבתי. דוד. |
הייתי הרגע והחלפתי שמן + פילטר..
ביקשתי מהמוסך לבדוק לי אם זה החיישן .מה שהוא עשה זה לחבר משהו לאגזוז ובדק רמת זיהום או משהו כזה . ממה שהוא אמר שאין לי בעיה בחיישן... מה עושים?" |
אין אוקוס פוקס, אם אין זיהום , אין צריכת דלק גבוהה.
דוד. |
*** האוטו אוכל מחוץ לעיר 1:12 בעיר 1 :10 זה כן אוכל ואני נוסע לאט לא לוחץ בכלל...מה עוד אפשר לעשות?
דרך אגב המוסכניק אמר לי שאולי העברת הגיר לא נכונה .... אני כבר איבדתי כיוון :( |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |