![]() |
צטט:
שלחתי את המספר בפרטי. |
בוקר טוב לך רפאל.
אם אפשר צלם ועדכן בזמן העבודה. מעניין איך עובד האיגור הזה. כייף לך שיש מכונאי שמבצע בשבת. לא לשכוח להחליף את גומיות השסתומים ומחזירי השמן שיש לך בסט, מאחר שאיגור עובד במאזדה, לא בטוח שיש לו מכשיר לפירוק הקפיצים. אם אין, קפוץ אלי ותקבל בהשאלה. כדי לא לשנות את כיוון השסתומים, יש לסמן ולהחזיר כל כוסית למקומה, בכל מקרה שיש שאלות אני זמין בנייד. בהצלחה דוד. |
צטט:
תודה רבה לך. הכל עבר חלק. הראש החדש עובד תקין. אני אנסה לקפוץ אליך בסוף השבוע להחזיר לך את ראש מנוע. אני פשוט בלחץ מטורף בעבודה ויש לי גם מילואים השבוע... אבל אני אדכן אותך בהמשך. שוב תודה. |
ווילאם דיבר איתי. העיקר שהראש שקיבלת תקין.
קח את הזמן שלך לא בוער שום דבר. שמח שהתיקון הצליח. האמת ידעתי שיצליח. :) דוד. |
במקרה יצא לי לראות את ראש המנוע ממש חדש ללא השחזה לפי הסימונים
כך שמי שקנה עשה עיסקה מעולה ודוד אם הייתי יודע שהשוני בראש המנוע הוא חיישן חום הוא היה אצלי היה מתאים לרב נקודתי או חד נקודתי |
יאיר, מה אתה מגלה את ההבדל בין ראש דור ראשון לספייס ?. אם אני אגלה את כל מה שאני יודע, לא ישאר לי מה לכתוב בפורום. :)
חבל שאמרתי לך. :) דוד. |
הרגע העלית לי עוד רעיון. ויש לי מספיק ראשים לנסות.
זה הדבר הבא שאעשה. ההבדל בין הראשים הוא, שבדור 1 יש חור עם הברגה לחיישן החום. אם ניקח פקק עם הברגה ונבריג אותו במקום חיישן החום, למעשה זה יתאים לספייס. אני חייב לנסות את זה בהזדמנות. :) צריך גם לבדוק את נושא הסעפת, אם של הספייס תשב טוב על ראש דור 1. מה אתה אומר יאיר ?. דוד. |
ההבדל בין ראשי מנוע דור ראשון הוא סעפת יניקה כש- 4 ברגים עליונים מוגבהים ברב נקודתי זה ההבדל
כך שים סעפת יניקה ופליטה של ספייס על ראש מנוע דור 1 ותראה אם מתאים עכשיו הבנתי למה זה טוב לך ישנה עוד אופציה אם למישהו רוצה בכח והראש טוב אפשר לשים לספייס ראש מנוע של דור 1 ואם לא מתאים הסעפות אז לשים את הסעפות של דור 1 ז"א זה פתרון קלסי וטוב |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:10. |