![]() |
נו זה רכב צרפתי בטוח היה משהו רטוב שפיספסתה בפעם הראשונה או שהמכסה מנוע שזז מהרוח סחב את החיבורים של הפלאגים קצת החוצה או איזה צינור ואקום אולי זה היה חיבורי מצבר רטובים
|
עם כ- 300 ליטר אוויר לא מפספסים דבר.
ביחס למכסה שזז, כבר כתבתי שכל החוטים היו במקומם. צינור ואקום שיצא לא יגרום לתופעה שכתבתי. במקרה כזה המנוע יניע ויזייף. גם יאיר לא האמין שכך זה הניע. משום שזאת תקלה כלל לא הגיונית. אגב, אם תתעמק במה שכתבתי היום בהתחלה אולי תדע. קרא שוב מה עשיתי, ולמה מכך הגעתי למסקנה שגויה. :) דוד. |
סבבה אבל תוך 24 שעות תענה לי בפרטי עם מה היתה התקלה
|
אולי חישן הקראנק לא הורכב טוב או שגם הרכב רצה כוס קפה חם כי לי ניגמרו הרעיונות:confused:
|
צטט:
כתבתי "ניצוץ בפלג חיצוני היה" כאן היתה הטעות. בדקתי ניצוץ בפלג חיצוני/נוסף כאשר ארבעת הפלגים הקבועים היו מורכבים. הטעות היתה בגלל עצלנות לפרק את הפלגים. הפלג הנוסף נתן ניצוץ בכל ארבעת החוטים, ומכך הסקתי בטעות שהניצוץ בפלגים בסדר. לאחר שהחלפתי אותם המנוע חזר להניע ולעבוד כרגיל. התקלה מאוד נדירה, שכל הפלגים לא העבירו ניצוץ. מאחר שאף אחד לא ידע, לא תינתן הנחה במחיר הרכב. :) דוד. |
כמה פעמים אני מיתוך עצלנות בדקתי עם פלאג חיצוני מי היה חושב בכלל שכולם נידפקים ביחד
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:35. |