![]() |
אני מת מעייפות אבל אני חושב שאני לא נמצא כרגע בחלום - זה אמיתי? כשאני מדבר עם ידידות שלי על מכוניות אני מקבל מבטים של "נו עוד פעם הוא מתחיל?"
ואל תזלזלו, אם יש טייסות בחיל האוויר אז אין שום סיבה שלא יהיו מכונאיות רכב למשל :). |
Will you marry me?
|
צטט:
|
צטט:
תודה לכולכם .. זה כיף לקבל כאלה מחמאות .. זה נותן עוד יותר רצון ללמוד מכונאות . מקווה לפגוש אתכם יום אחד , ואז תיראו שיש מכונאית רכב .. (: שיהיה לכם שבת שלום .. |
לימוד מערכות הרכב
קצת תוכלי ללמוד בעצמך על מערכות הרכב וחלקיו במה שריכזתי כאן:
www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=1001 עשי זאת לאט ולא הכל בבת אחת, כדי להבין טוב יותר ולהפנים המידע. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
רפי תודה יש פה הכל .... ( :
מעולה שבועע טוב ( : |
יאיר - אתה מוזמן להביא את אישתך , שבוע איתי היא מתחילה להתעסק במכוניות על היום ...
צריך פשוט למצוא את הצד המעניין של המכוניות ..[/quote] מוכן לשלם כל סכום בכדי לראות תוצאות לא קונה את הסיפור שלך כך שיש לך אפשרות לתת לנו את דף הפיסבוק שלך כדי שנראה שאת אמיתית |
אתה מוזמן בכיף להיכנס אליי לפייסבוק .
אני בחורה אמיתית , קיימת , גרה באשדוד . http://www.facebook.com/profile.php?id=1425738875 |
צטט:
|
קורס הכרת מערכות הרכב וכו'
ניסיתי לארגן קורס כזה: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=1091
בגלל מיעוט מעוניינים הוא טרם התקיים, אבל אני אוסף את פרטי המעוניינים ואם הוא יתקיים בעתיד, אשמח לעדכן. לצעוניינים, ניתן לשלוח פרטי התקשרות לדוא"ל שלי erl@bezeqint.net בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:31. |