![]() |
דוד,
לפי מה שזכור לי חיישן חום המנוע נמצא בין קיר האש לבין המנוע, ויושב עליו! הוספתי תמונה. ההיתכן? http://img717.imageshack.us/img717/37/99297136.jpg |
עוד העדכן:
שהיום עשיתי ניקוי בית מצערת, וניקוי מנוע צעדים בקשר למנוע צעדים יש לי שאלה, בזמן שהמנוע עובד, ניתקתי את המנוע צעדים מהקונקטור שלו, וכלום לא קרה. זה דבר תקין? או שמה המנוע צעדים כלל וכלל לא עובד? דוד, איך ניתן לבדוק התנגדות? בעזרת המכשיר הבא אפשר? ועם זה משנה הרכב שלי נקנה לפני כמה שנים בלי טרמוסטט ככה רצו הבעלים הקודמים, וזה בסדר מבחינתי. http://www.multimeterwarehouse.com/digital/MS8216.jpg ובאיזה פונקציה עלי לבחור? תודה. |
|
אנא תפסיק להעלות הודעות ושאלות מיותרות , אתה מבלבל אותי. :)
תשתמש בפונקציה של הסמל אום (כאילו בשעה 12). אני לא יודע לבדוק לפי הוצאת קונקטורים בזמן עבודת המנוע. זאת לא השיטה ולא בריא. דוד. |
אוקי נחזור לנושא.
שאלתי האם משנה עם אין לי טרמוסטט? ואיך אני יודע מתי המנוע מגיע ל-40-80 מעלות? אצלי המד חום מגיע מקסימום בין הקו הראשון לחצי לא יותר. |
אין קשר לטרמוסטט.
הטמפ' הנכונה לבדיקה הערך הגבוה היא כמה דקות לאחר שהוונטה מפסיקה לפעול. דוד. |
דוד אני מצטער,
אך לא הבנתי אותך. איך אני יודע מתי להגיע לטמפרטורות הנכונות? נגיד בבוקר הנעה ראשונה זה תיהיה בטח בדיקת ה-20 מעלות. מתי ה-40 מעלות? ה- 80 מעלות אחרי שהוונטה מפסיקה לפעול. אני צודק? האם תוכל להשלים את ה-40? תודה |
1 צירוף קובץ(ים)
מגיעים לטמפ' הנכונות כפי שכתבתי לך.
אני בודק עם אקדח לייזר דיגיטלי, איתו אני גם בודק ממיר קטליטי סתום. במקרה הזה אל תהיה פדנט, שם לב שהטווח של ההתנגדות הוא מ, עד. גם אם חורג מעט לא נורא משום שאנו מחפשים תקלה ולא שיפורים. קנה לך מכשיר כמו בתמונה הוא לא יקר, או בדוק כפי שכתבתי, עזוב את הבדיקה של 40 המעלות. "נגיד בבוקר הנעה ראשונה זה תיהיה בטח בדיקת ה-20 מעלות." לא להניע הבדיקה במנוע כבוי. דוד. |
כנראה שאיבדתי אותך איפה שהוא.
הבדיקה או שגדולה עלי, או שקשה מאוד להעביר דרך המסך את המסר. אגב, אתה עושה בביתך טיפולים? או לפחות עוזר? יש לי כלים, אין לי ידע בדברים מסוימים. |
הבדיקה דרך המסך לא קשה. אלא מאיי, בחרת את החלק הקשה יחסית לבדיקה ידנית.
צריך גם מעט כלים ומעט גישה למכונאות. כנס להודעות של מוטי 003 וראה איך יחד פתרנו בעיות דרך המסך ברכב שלו. לאחר שהיה במס' מוסכים והוציא כסף רב, ולא יצאו ראש עם בפונטו שלו . מוטי, לא שכחתי את הגלידה שאתה חייב. :) עידן, היכן אתה גר ?. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:00. |