![]() |
לא עגול - ירידות ועליות סל"ד, רעשים במערכת פליטה, צליל שונה ממה שאתה רגיל כשהכל בסדר.
כשרגילים לרכב מיד מזהים את הבעיה. ** הערה שובינסטית - נשים לא מזהות, רק כשהרכב כבר לא נוסע.;) |
טוב - אז התקלה חזרה אני כרגע מברר מחירים להחלפת החיישן
המחיר שניתן לי משלמה הוא 470 עבור החיישן ו 50 עבור העבודה ( לא כולל מע"מ ) = סה"כ 580 כולל מעמ. נשמע סביר ? או שכדאי להמשיך לברר ? |
שמע,
אם אתה רוצה לפחות לדעת שזו אותה התקלה, אני מציע לך לבדוק זאת שוב ע"י סורק. אני מוכן להשאיל לך קורא תקלות. צריך אותו לשם וידואי התקלה. תקפוץ אלי, נבדוק ונראה איזו תקלה זו. יש לי כמות של סורקי תקלות שאני מוכר. אם אתה לא רוצה לקנות (למרות שאני חושב שכל אחד צריך שיהיה לו אחד כזה), אני מוכן להשאיל לך. כמובן שאפשר לאפס אותה, אבל אם זו אותה התקלה, צריך לטפל בה בהקדם! |
נורת תקלה
שום ניתוק מצבר לא יאפס לך את התקלה
רק מחשב דיאגנוסטיקה |
אז זהו שאפשר לאפס תקלות גם עם סורק התקלות שלי.
ניסיתי וזה עובד. ד.א. לא ניסיתי על פונטו ספורט עדיין... |
אתה מתעלם מהמטרה של כל העניין הזה וזה לתקן את התקלה ולא כל הזמן לבדוק אותה וכמה פעמים היא חוזרת.
המוסכניק הבטיח לבדוק שזו אותה התקלה במידה וכן נתקן במידה ולא נמשיך לבדוק... אין ממש ברירה אחרת. עם זאת אני מסכים איתך שזה שימושי שיהיה סורק תקלות שכזה, יש לי אחד בדרך כבר עם BLUETOOTH. ויש לי את האפליקציה המלאה, TORQUE שסורקת את התקלות ועובדת לי על הפלאפון. אבל זה נושא אחר בכלל... בוא נשאיר את התיקון למומחים. |
מרפי - בדיוק שאתה מתקשר למוסך לתאם מחירים הנורית כבתה ועדיין לא נדלקה - עוד יש טעם ללכת ? מה עושים במצב הזה ?
|
צטט:
|
צטט:
|
הנורית נכביתה לפני מס' ימים ומאז לא דלקה אפילו פעם אחת, אני מתכוון להתקשר למוסכניק שיהיה פתוח אחרי החג ולשאול אם הוא עדיין חושב שצריך, אני כבר קיבלתי חוות דעת שאם הנורה נכביתה מעצמה זה אומר שאין יותר תקלה.
עדיין, עקב אי פעילות תקינה של החיישן עד כה המנוע עדיין מגמגם בעמידה מעט, הומלץ לי לשים תוסף לדלק K44 בשביל לנקות את הבוכנות מעט. התייעצתי קצת עם מכונאים ונאמר לי שלעיתים זה לא החיישן שלא תקין, אלא לכלוך שמפריע לפעולת המנוע ובכך נותן לחיישן אינדיקציה כי היחס בעירה אינו טוב ולכן הוא נדלק. פתרון יעיל לבעייה הינה התוסף שלעיל ... נשמע הגיוני לא ? רציתי לדעת מה אתם חושבים ? וכמה עולה ה K44 הזה ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:49. |