![]() |
שאלתי אותו שאלות מאד ספציפיות האם עבר תאונות למה שימש הרכב וכו
והבאתי לעוד חבר להתקשר אליו ושלאול בדיוק אותן שאלות הוא ענה כמעט אחד לאחד אבל נפל חזק בקטע של התאונות ... לי הוא אמר ללא תאונות בכלל לחבר שלי הוא אמר שיש תיקוני פח מקדימה. גם על הקילומטרז הנמוך בצורה חריגה לא היתה לא תשובה חד משמעית. כל מקרה הוא היה מאד מאד לחוץ לדעת איך אני משלם לו ושאני לא יגיע מאוחר כי הבנקים יהיו סגורים.ומה שסגר את הסיפור הוא ההמלצה שלו למכון בדיקה של חאפרים בטירת הכרמל. לא שווה לי תנסיעה לצפון בשביל מישהו חשוד כל כך... בכללי מאז ומתמיד כל רכב שאני או החברים רוצים לקנות אנחנו בוחנים אותו בנפרד ומתקשרים בנפרד... בד"כ אנשים נופלים בדברים הקטנים. |
דורש 10 מעל המחירון גמיש טיפה לרציניים רכב שטופל מגיל 0 רק במוסך אחד מורשה בתל אביב.
מעולם לא היה בשום תאונה כל החלקים מקוריים חלק פח אחד לא הוחלף !. לא חסכתי שקל על הרכב שחונה אך ורק בחנייה מקורה ונשטף אחת לשבוע. שמן רק אגיפ רסינג 10W60 שאפשר עדיין לחפש פה בפורום את ההתרוצצויות שלי בחיפושים אחריו. אפשר לקנות HGT בפחות אבל בחיים אתה מקבל מה שאתה משלם עליו אין מה לעשות.... זול עולה ביוקר בסופו של דבר. |
לך תמצא עוד אבארט למכירה, נראה אותך...
|
כנראה שאני לא ימצא אחת כזאת... אבל התקציב המקסימלי שלי הוא 34000 וגם זה מותח את הגבול שלי...
על זאת טל רוצה 41000 זה יותר מדי בשבילי... |
כשדיברנו הייתי מוכן לבוא לקראתך.
אבל אני מותח קו בחול ולא זז כשמדובר במשהו ששפכתי עליו הרבה כסף זמן וזיעה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:09. |