מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אוף טופיק (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   טל' אלחוטי בזק מקבל שיחות , אבל אין קו מדוע ?. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=13139)

stio 02-09-11 21:42

יש לטלפון האלחוטי הזה עוד שלוחה? אם כן נתק אותה לגמרי מהחשמל ונסה להפעיל את הטלפון שוב.
תופעת הציפצופים שאתה מתאר מתרחשת במדוייק גם אצלי (טלפון אלחוטי של פנסוניק) ברגע שאחותי מדברת עם השלוחה השניה אצלה בחדר - מהסלון אני לא יכול לעשות כלום ונשמעים צפצופים - אין קו ולא ניתן להאזין לשיחה.

במידה ואין שלוחה נוספת יכול להיות שאחד השכנים שלך התחדש באותו המכשיר (או מכשיר אחר שעובד על אותו תדר), ואז הטלפון שלך קולט את הטלפון של השכן (קרה לי פעם בטלפון אלחוטי ישן של סוני, באותו המקרה יכולתי להאזין לשכן עד ששיניתי את הקוד).

אם יש לך חוברת ניתן לשנות את הקוד - הקוד (או "תדר תקשורת") זה בעצם ערוץ שמקשר בין היחידה הניידת לבסיס.

davidmzr 02-09-11 22:27

לא נראה לי שזה הכיוון. משום שהרכבתי טלפון אלחוטי זהה (מאותה פירמה)על הקו והוא עובד.
אין לי את החוברת. לא נראה לי כבעיית ערוץ שמקשר בין היחידה הניידת לבסיס.
כי אם היה כך, אני חושב שלא הייתי יכול לקבל שיחות.
כאשר אני מצלצל אליו מהנייד, הוא משמיע צילצול גם כאשר הוא לא על הבסיס ועובד כראוי.
הבעיה שאין קו ולא ניתן לחייג.
דוד.

אלי תמם 02-09-11 22:30

דוד שבת שלום וערב טוב
קח בבקשה את הטלפון ולחץ עליו # ארוך עד שתשמע ביפ.

מקווה שעזרתי
אלי

davidmzr 02-09-11 22:43

אלי היקר.
עשיתי כדבריך והקו חזר. הטלפון עובד כמו שהיה.
בעקבות הודעתך בפורום, ניסתי היום לארגן לך מכונאי בחור צעיר שעובד במוסך. ביקשתי ממנו שיסע לפ"ת וירכיב לך את הראש. ביקש סכום מוגזם אז כיפפתי אותו.
תודה רבה רבה לך ולstio.
דוד.

אלי תמם 02-09-11 22:46

צטט:

במקור פורסם על ידי davidmzr (הודעה 97645)
אלי היקר.
עשיתי כדבריך והקו חזר. הטלפון עובד כמו שהיה.
בעקבות הודעתך בפורום, ניסתי היום לארגן לך מכונאי בחור צעיר שעובד במוסך. ביקשתי ממנו שיסע לפ"ת וירכיב לך את הראש. ביקש סכום מוגזם אז כיפפתי אותו.
תודה רבה רבה לך ולstio.
דוד.

שמח שהצלחתי לעזור...
אלי

davidmzr 02-09-11 22:51

אגב, סמל המפתח מהמסך נעלם.
שוב תודה.
דוד.

אלי תמם 02-09-11 22:55

צטט:

במקור פורסם על ידי davidmzr (הודעה 97647)
אגב, סמל המפתח מהמסך נעלם.
שוב תודה.
דוד.

נכון כי המפתח למעשה הוא מנגנון נעילת מקשים במידה ויש תינוקות בבית שלא יחייגו סתם ולכן הסמל הינו מפתח שנועל את המקשים.

שמח שעזרתי
אלי

davidmzr 02-09-11 22:59

אלי מעניין אותי למה זה קרה, יודע ?.
דוד.

stio 02-09-11 23:09

חשדתי בסמל המפתח. בכל מקרה אם הכיוון הוא לנעילת מקשים, זה קרה בגלל שנעלו קודם לכן את המקשים ע"י לחיצה ממושכת על סולמית או על כוכבית. נסה שוב עד הופעת סמל המפתח.
יש לקוחות שמתקשרים בגלל זה: "אין לי קו", עד שמסתבר שנעלו את הטלפון בטעות. בעיקרון אני לא עובד בטכני, אבל אין לי לב להעביר אותם למוקד אחר ושימתינו עוד 10 דקות בגלל דבר כזה, אז אני מטפל בעצמי :) מזכיר לי האמת את הפלאפון שהיה לי פעם (סמסונג 514), אותו עיקרון רק ששם זה על ע"י לחיצה על כוכבית.

נ"ב
אלי זה אתה? קנית פונטו? איפה השברולט?

אלי תמם 02-09-11 23:12

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 97650)
חשדתי בסמל המפתח. בכל מקרה אם הכיוון הוא לנעילת מקשים, זה קרה בגלל שנעלו קודם לכן את המקשים ע"י לחיצה ממושכת על סולמית או על כוכבית. נסה שוב עד הופעת סמל המפתח.

מזכיר לי האמת את הפלאפון שהיה לי פעם (סמסונג 514), אותו עיקרון...

נ"ב
אלי זה אתה? קנית פונטו? איפה השברולט?

כן גיא זה אני... קיבלתי מדוד שלי את הפונטו לאחר שהלך לה ראש והחלטתי לשקם אותה ***ח
השברולט עדיין אצלנו (מבסוט ולא מבסוט)...

אלי

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:11.