![]() |
השאלתי ידית מומנט אחת לעמית מהפורום. אם אתה מעוניין, אני אבקש אותה בחזרה ואשאיל אותה לך...
|
ארילו ערב טוב!
ראשית תודה על הענות ,אני כבר הסתדרתי ,השאלתי ידית מאחד המוסכים, יש לי שאלה ואולי לך תהיה את התשובה ,היה לי רעידה במנוע בהילוך סרק וגם פתאום הטורים היו יורדים כשהגעתי לעצירה ,ואחרי מספר שניות הם היו עולים בחזרה,וגם שהמאוורר נכנס לפעולה, הורדתי את ראש המנוע ושפצתי אותו היה לי בריחה של מיים והוחלפה גם המשאבה,שניהם נראו כמו גבינה שוויצרית. כמו הוחלפו החלקים הבאים: מכסה מפלג +רוטור חיישן חום על סעפת היניקה חיישן למדה על האגזוז מצערת+מנוע צעדים, ועדיין יש לי רעידה! הדבר היחיד שלא הוחלף זה הכבלים למצתים ,אולי משם מגיע הבעייה? אודה לך. |
הרבה דברים יכולים לגרום לירידה בסל"ד - החל ממצערת לא תקינה, וכלה בבריחת וואקום. גם חוטי הצתה אם הם ישנים ובלויים יכולים לגרום לזה...
|
ארילו שלום !
האם אני חייב לעשות חיזוק ראש לאחר 500 ק"מ ? ואם כן אני אצטרך להשתמש בידית שעון וברשותך אקח את זה מעמית מפרדסיה מהפורום. מחכה לתשובה תודה . שרון. |
לגבי חיזוק ראש....
אני השתמשתי בסט ברגי ראש חדש לגמרי, הראש עצמו שופץ למידות המקוריות שלו, וכמובן שסט האטמים היה חדש. בספרות של היינס, ובתוכנה של אוטודאטה אין שום אזכור לזה שצריך לבצע חיזוק ראש - אז אני לא ביצעתי כזה דבר, והאוטו עדיין תקין לחלוטין ואף בורג לא השתחרר. עם זאת, קיימים לא מעט מכונאים שטוענים שצריך לבצע חיזוק ראש מנוע אחרי שיפוץ. את ההחלטה תקבל בעצמך. האם השתמשת בברגי ראש חדשים? אם אתה מתכוון לשאול את ידית המומנט שלי (זו לא ידית שעון, זו ידית שמקליקה כשמגיעים למומנט הנדרש) תעשו טובה ורק תרימו אלי טלפון לפני זה. בכל זאת אני רוצה לדעת אצל מי היא כל פעם. הטלפון שלי הוא 050-5917832 אביעד. |
ארילו שלום.
יש לי בעייה שאני לא מצליח להתגבר עליה,אחרי כל מה שהחלפתי עדיין יש לי פתאום ירידה בטורים,בהילוך סרק או לחלופין כשאני מגיע כמעט לעצירה ,ואני שם לב שגם אני מדליק את האורות יש עדיין ירידה , אולי יש לך איזה קו מחשבה או כיוון מסוים .או שיש איזה ממסר חשמלי שאמור לווסת את העומס. אני מזכיר הרכב הוא 1000 סמ"ק הזרקת דלק נקודתית. שרון. |
רק בשביל לוודא, זה קורה כשהמנוע חם או קר? (או בשני המצבים?)
|
ירידה בטורים
ארילו שלום .,
הירידה בטורים קורים רק שהמנוע חם ובהילוך סרק,ובנוסף בזמן הדלקת האורות ושהמאוורר נכנס לפעולה. נראה לי משהו חשמלי. אולי פיקוד מהמחשב. |
שרון אתה אומר אחרי כל מה שהחלפתי ... אולי תנדב יותר פרטים מה החלפת ומה קורה אם אתה לא מפעיל צרכני חשמל כמו פנסים ומאוורר. האם גם אז יש ירידה חזקה בסל"ד?
אם ירידה בסל"ד היא לא חזקה מאד ורק שמפעילים צרכני חשמל יתכן גם שהמצבר לא במצב הכי טוב , או שיש בעיה בטעינה אלטרנטור או ווסת , אבל שוב צריך יותר פרטים. |
ירידה בטורים.
איתן שלום.
האונו שאני מחזיק הוא רכב שני וחבל על הזמן ,נדירה ביותר גם מבחינה חיצונית יפיפייה , לעיניינו ,הטורים יורדים גם במצב שאני לא מפעיל את האורות,המצבר חדש ,אולם על הווסת לא חשבתי ,ולשאר החלקים הראש היה כמו גבינה שוויצרית. אודה שרון . |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:25. |