![]() |
צטט:
עוד לפני שאתה מוריד חגורה ומשחרר/מפרק את המותח - את המכוון את הנקודות לפי הציורים שצורפו כאן .רק לאחר מכן מוריד מותחן ,מוריד חגורה ומחליף משאבה וכל משרצית. כך בעצם נשמאר לך תזמון , הבוכנה הראשונה נמצאת בנקודה מתה העליונה ולאחר מכן , מבלי לסובב דבר אתה מרכיב את הרצועה החדשה . דהיינו לא תצטרך לסובב את הקרנק ...איך רצית לסובב אותו , ואם השסתומים היו בזמן זה למטה והבוכנה ( ע"י הסיבובים שלך )הייתה עולה ...הם היו נפגשים הרי ... |
הם היו נפגשים הרי ... והיו מתנשקים מה רע בזה
אפשרות טובה אבל בס"הכ גם אם לא מכוון אז נשאר באותו מצב ונשאר רק לסובב קמשפט עליוון כך אתה בודק את שני הסימונים למהדרין אליקו הלוואי וכל המוסכניקים יעשו כך |
צטט:
אם כל כך פוחדים עד כדי "חלילה וחס" ממפגש בין בוכנה לשסתום, מה עושים ?. למעשה אפשר להוריד את הרצועה לא לפי הסימונים, ולהרכיב את החדשה בתנאי שהקרנק והקמשפט לא זזים. לאחר מכן לסובב ולראות אם הסימונים במקום. דוד. |
צטט:
|
תודה אליקו, הבנתי כבר שעדיף קודם לכוון את הנקודות ורק אז לשחרר מותחן.
דוד ויאיר, תודה רבה גם לכם, את העבודה אני יבצע בשבת. יש לי שאלה נוספת, איפה יש שם מחזירי שמן? מאחורי הגלגלת של קאמשאפט ומאחורי הגלגלת של קראנק? אך בדיוק אני מחליף אותם? לפי מה שהבנתי יש צורך בפירוק של הגלגלות. יש איזה פס בתוך הגלגלת שאני יוכל להלביש אותם בחזרה בדיוק באות זווית ? |
צטט:
לגבי ה"פס" - סימן בגלגל שיניים או פולי , כן תמיד יש איזה בליטה או סימן , כך שלא יהיה ניתן להרכיב אותם אחרת ..בזה אין לך מה לדאוג |
הבעיה היא שכן יש נזילת שמן מהאזור, עדיין לא פתחתי את המגן של טיימינג אז לא יכול להגיד בדיוק מאיפה.
|
אליקו כתבתי לך אם נפגשים מתנשקים (שסתומים ובוכנות)לא קורה כלום פה הטעות שלך אין נזק לשסתומים במנועי פייר
אם הטיימינג יוצא מכיוון לגבי מחזירי שמן גם אם תנגע בבורג הקרנק הוא לא יפתח לך מחזיר שמן קאמשפט בד"כ נוזל ואת זה תראה בזמן הוצאת מכסה טיימינג אם נוזל הייתי מציע לך לפתוח את מכסה שסתומים לבדוק קודם כל את מומנט הסגירה של הקאמשפט בכדי שייה לך נתון של כל ברגי הקמשפט להוציא את הקמשפט כולל הפולי להחליף מחזיר שמן בקלות ולסגור באותה סגירה שניסית לפני כן |
אני עושה טיימינג אצל אבי סחייק ממוסך תילתן בפ"ת לוקח 300 או 350 ש"ח על העבודה .לדעתי שווה לשלם סכום זה ולא להתעסק עם הדברים האלו .אפשר להיסתבך בקלות ..לא שווה . הרי צריך גם להכניס אותם ממש ישר שלא יתעקמו,וכאמור אין הרבה מקום ובלי ליפט לא נוח ...
אני גם פריק של לעשות לבד , אבל לפעמים לא שווה להתעסק , מה גם שמבטיחים שרב בסופ"ש.תאמין לי שפתיחת אומים של פולים אם אין לך מברגת אימפקט , זה סרט אחד גדול ...מה גם שצריך לסגור אותם במומנט לא פחות חזק מהפתיחה ..... |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:45. |