מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   הצעת ייעול...אבקש מהחברים להגיב (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12205)

צביקוש23 30-04-11 12:55

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 91355)
איפה אני לא צודק צביקה? אלה עובדות. אוטוספורט הוא המועדון בין הגדולים בארץ היום לדעתי ועדיין לא גובים שם כסף.
אין לי בעיה לשלם סכום סימלי של 100 ש''ח אבל 200, זה כבר מוגזם. ותראה לי מועדון אחד שבאים למפגשים שלו 50 60 אנשים ואל תגיד לי עכשיו מועדון ה5.
מה שאני אומר זה שהבעיה היא באנשים, אין לי זכות לשפוט את המנהלים כי אני לא יודע איך זה מהצד שלהם.
אבל לקארטינג כל אחד יכל להגיע ולא רק אותם הפרצופים הקבועים.( שהם אחלה אנשים אגב:))

ההשוואה עם מועדון אוטוספורט אינה נכונה מכיוון שיש להם מקורות מימון אחרים שאתה לא מודע אליהם דבר שלמועדון פיאט אין.

Sharky 30-04-11 12:59

בעיקרון אני אין לי בעיה לשלם את הכסף הזה.. פשוט אני חדש פה ועוד לא יודע איך זה עובד.. חבר לא חבר. עוד לא כ״כ הבנתי:) את הפיאט שלי אני אמור לקבל עוד איזה שבועיים אם הכל יסתדר. ( תודה לכל מי שעזר לי אם השאלות הצאירות שלי )
אבל בכל זאת בסכום הזה אפשר לעשות הרבה דברים לחברי המועדון. מסגרות למספר לדוגמא. או כל מיני מדבקות,יש עוד ים רעיונות. פירסום של האתר ועוד. השאלה אם באמת נדרש 200 ש״ח או שאפשר פחות.. עוד פעם אני אין לי בעיה לתת. אבל אני רוצה לדעת הכסף הולך. ובכלל אני לא חבר =_= סתם אומר מה נראה לי :)*

צביקוש23 30-04-11 13:05

שרקי... קודם כל ברוך הבא (אני מניח שזה אינו שמך האמיתי )

אתה צודק לגמרי.

לגבי כסף כמובן שצריך להיות שקיפות מלאה לחלוטין, לדווח בדיוק על הוצאות והכנסות מועדון.
לאן בדיוק הכסף הלך. כמה יש בקופה . כמה נאסף.

חייב להיות שקיפות מלאה .

יש צורך להרשם כעמותה רשומה, וכמובן לתת לכל אחד קבלה (ובשביל פנקס קבלות צריך כמובן להרשם כעמותה רשומה).

בכסף כמובן אפשר לעשות המון דברים ממדבקות ועד ארועים מוצרים וכל דבר שהדמיון מעלה על הדעת.
לא התכוונתי שזה חייב להיות 200 שקל, אלא כרעיון, כדוגמא.

Sharky 30-04-11 13:12

כן הא :) זה לא השם שלי:)
קוראים לי גלב:)
אין לי מה להוסיף.. לדעתי אמרת הכל:)

איתי398 30-04-11 14:02

חברה ההבדל בין ה100 ל200 ₪ דמי חברות במועדון זה לא הבעיה ככה שאין טעם לעלות את הדמי חברות.
האפשרות שתשפר את המצב של המועדון זה המפגשים בערבים בתור התחלה זה יתן הרבה.
ראו דוגמא המפגש שהיה בסופרלנד לפני 3 חודשים (אחלה אירגון יוסי-יהיה נחמד עם תארגן עוד)
הבחור בא אמר יש מפגש על האש כל אחד מה מביא נגמר הסיפור ובסוף הגיע כמות יפה מאוד של אנשים ורכבים :)
לא חובה על האש,אפשר רק כיבוד קל
ולא חסר מקומות לבצע את זה במיוחד שעכשיו מתחיל קיץ ואין את הבעיה של המזג אויר

עריכה
בשאר המועדונים בסופו של דבר זה מה שמחזיק אותם ...הגיבוש של המפגשים
הונדה קלאב מועדון חזק מאוד כבר הרבה שנים ותשימו לב במאגר התמונות שלהם זה המפגשים בערב
כנ"ל לגבי PSI שלפני שנה וחצי היה מת לגמרי ובסוף החליטו עושים מפגשים בערבי חמישי בוולפסון התחילו ולאט לאט(5 מכוניות בהתחלה) המועדון חזר לרמה גבוהה- אתמול הייתי במפגש החודשי היה 30 רכבים ויותר אנשים קצת כיבוד קל יופי של צל ובאמת אחלה מפגש

stio 30-04-11 14:08

בתור אחד שהיה כאן מיום הקמת המועדון, מס' נקודות:

1. דמי החבר צריכים לרדת ל- 50 ש"ח. כתוצאה מכך התקציב יירד אך חברים נוספים ייצטרפו בגלל המחיר - בצורה כזאת הגרעון ייסתם והקופה תתמלא.
2. להירשם כעמותה רשומה ולהוציא פנקס קבלות - ברור לחלוטין וכמה שיותר מהר. בסה"כ מדובר בסוג של מלכ"ר - אף אחד לא מרוויח כסף פה.
3. בחירות לועד המועדון - אפשרי להעלות סקר בנושא, אם כי גילי ומנהלי הפורום השונים עושים את העבודה בצורה מצויינת.
4. שקיפות מלאה - להנפיק פנקס קבלות, להוציא קבלה לכל חבר מועדון שנרשם עם טווח תאריכים לחברות ומס' רכב. בנוסף בתחילת כל שנה להעלות פוסט עם כל התקציב שנאסף ופירוט לאן הוא הולך.
5. לבקש מחברי הפורום (ללא קשר למי שילם או לא) לשלוח מס' טלפון, יישוב מגורים וסוג רכב (ללא מס' רכב) בהודעות פרטיות למישהו שיארגן את זה - ובמפגש הבא להוציא דף קשר מסודר.
6. חולצות, כובעים ומדבקות רגילות זה לא משהו שיעשה את העבודה - נחמד שיש, לא יותר. מה שצריך לעשות זה להנפיק מדבקה שחורה וארוכה שתתלבש על מסגרת הלוחית רישוי האחורית, מדובר בפרסום מוצלח ולא מכער את הרכב.
7. למנות את צביקה למנהל הטיולים של המועדון - רק בתקופה שצביקה ארגן את הטיולים הם היו מוצלחים ומאורגנים למופת. מדובר באדם המכיר את כל המדינה בזכות עבודתו ומכיר את המסלולים היפים באמת (כמובן אם הוא יהיה מעוניין בכך).
8. להפסיק את המפגש החודשי. ככל שכמות המפגשים עולה - כך כמות החברים המגיעים יורדת. להעביר את המפגש לנתניה (איקאה) ולהתנתק ממועדון אלפא, זה רק מזיק. לעשות את המפגש בתאריך קבוע פעם בחודשיים-שלושה גג.
9. לבדוק את אפשרות ליצור קשר עם סמל"ת כדי להכניס אותם לעיניין - הבנתי שהשירות שלהם השתפר לאחרונה בצורה משמעותית (כל הכבוד) ובשילוב הרחבת היצע הדגמים העיניין הזה יכול להביא להם גם לקוחות חדשים.

כרגע לפי דעתי המועדון פשוט רדום לחלוטין. זה לא מה שהיה פעם.

ליאור23 30-04-11 14:15

תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה.
מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו?
זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי.
הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי.
כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.

צביקוש23 30-04-11 14:19

צטט:

במקור פורסם על ידי ליאור23 (הודעה 91362)
תעביר את המפגש לנתניה ויגיעו פי שניים פחות אנשים, אזור המרכז, ראשלצ או תל אביב זה מצוין.
בשביל לתכנן טיול לא צריך להכיר את הארץ על בוריה.
מה ייתן בחירות לוועד? מה הבעיה עם מי שמנהל אותו עכשיו?
זכור לי שגדעון אמר משהו על כך שסמל''ת לא רוצים להיקשר למועדון כי הם לא יכולים לקחת אחריות על המידע שנרשם פה או משהו כזה, ושיתקן אותי אם טעיתי.
הבעיה היחידה פה היא בחוסר רצון של אנשים להשתתף, ארז ארגן טיול מאוד מכובד שנה שעברה וגם השנה היה על האש שהגיעו הרבה בזכות יוזמה של יוסי.
כל ההצעות שרשמת לא ישנו בכלום את המצב עכשיו.

ליאור ידידי

סמל"ת יכולים מאד להיות בקשר יותר רציני.
ועובדה שעם מועדון אלפא רומיאו הם בקשר ואפילו קשר הדוק מאד.
(מי שראה את השקת האלפא במסגרת מועדון החמש לפני חודש ראה מה זה אירגון של סמל"ת ואירגון רציני)

הכל ענין של רצון.

הם בטח לא ירצו קשר עם מועדון רדום ולא רציני.

קבלות חייבות להינתן לכל אדם ששילם וכמה שיותר מהר יותר טוב (אגב לפי חוק לידיעתך)
חובה לגמרי שקיפות, ודו"ח שלם ומפורט של הוצאות והכנסות .
בוודאי שחובה

לגבי מיקום המפגשים הסטיסטיקה הוכיחה וממשיכה להוכיח ולא ניתן להתווכח איתה.
למיפגשים באיקאה מגיעים הרבה יותר אנשים !! זה מוכח, זה בדוק ולא ניתן להתווכח על הענין הזה!
ככה שאתה טועה ומטעה.

אתה אומר המון דברים שאינך יודע.

וגם לגבי מועדון אוטוספורט לידיעתך יש להם הכנסות ממקורות אחרים, שלמועדון פיאט פשוט אין!לגבי מה שסטיו רשם כל מילה פשוט בסלע!!!!!

Amit-IL 30-04-11 14:28

אין מה להוסיף על הדברים ש STIO כתב אלא רק להתפלל שחצי מהדברים יעשו וזו תהיה כבר התחלה טובה.
צריך להעיר את המועדון הזה חבל שאנחנו נרדמים כמו סמל"ת, יש כאן מספיק אנשים עם אנרגיה זורמת
50 ש"ח לשנה זה סכום שאתה מוציא ומרגיש מחוייבות למועדון כדבר ראשון ולאחר מכן כמו שציינו כבר קודמי יצטרפו יותר אנשים, 100 ש"ח זה גבולי יותר מזה זה כבר מוריד כמות מצטרפים אולי עם הזמן תהיה אפשרות להעלות מחירים אבל זה צריך להעשות עם התקדמות הפעילות והעמקת הקשר בפורום.

לדעתי הכסף יכול להגיע יותר מפרסומות באתר סתם לדוגמא מדוע מיר וסודאי אינם מפרסמים אצלנו?
ויש עוד המון דוגמאות מוסך שמשון וכו' שהאתר שולח לקוחות על ימין ועל שמאל מגיע לאתר גם קצת קרדיט מהעסקים הנ"ל זה לא הולך לאדם פרטי או לכוונות רווח אלא לקיומו והמשכיותו של המועדון
ואפשר וניתן לפנות לעסקים כאלו בבקשת השתתפות בכיבוד במפגשים לדוגמא ושילוט במקום המפגש עם פרסומות של העסקים בשלטי פלריג או על שימשוניות

צביקוש23 30-04-11 14:32

צטט:

במקור פורסם על ידי Amit-IL (הודעה 91364)
אין מה להוסיף על הדברים ש STIO כתב אלא רק להתפלל שחצי מהדברים יעשו וזו תהיה כבר התחלה טובה.
צריך להעיר את המועדון הזה חבל שאנחנו נרדמים כמו סמל"ת, יש כאן מספיק אנשים עם אנרגיה זורמת
50 ש"ח לשנה זה סכום שאתה מוציא ומרגיש מחוייבות למועדון כדבר ראשון ולאחר מכן כמו שציינו כבר קודמי יצטרפו יותר אנשים, 100 ש"ח זה גבולי יותר מזה זה כבר מוריד כמות מצטרפים אולי עם הזמן תהיה אפשרות להעלות מחירים אבל זה צריך להעשות עם התקדמות הפעילות והעמקת הקשר בפורום.

לדעתי הכסף יכול להגיע יותר מפרסומות באתר סתם לדוגמא מדוע מיר וסודאי אינם מפרסמים אצלנו?
ויש עוד המון דוגמאות מוסך שמשון וכו' שהאתר שולח לקוחות על ימין ועל שמאל מגיע לאתר גם קצת קרדיט מהעסקים הנ"ל זה לא הולך לאדם פרטי או לכוונות רווח אלא לקיומו והמשכיותו של המועדון
ואפשר וניתן לפנות לעסקים כאלו בבקשת השתתפות בכיבוד במפגשים לדוגמא ושילוט במקום המפגש עם פרסומות של העסקים בשלטי פלריג או על שימשוניות

מסכים לחלוטין אמת ויציב!
יש לנער את המועדון, לצרף להנהלה אנשים עם דם חם! אנשים שרוצים להזיז דברים! גילי וחבריו עושים עבודה נהדרת באמת אבל עם כל הכבוד ויש כבוד הגיע הזמן לעשות שינוי הגיע הזמן לגדול, ליזום, למצוא מקורות מימון, לקדם את הקשר עם סמל"ת ובהקדם. הגיע הזמן לשינוי . (ומיותר לציין שכמו בכל מועדון אפשר וצריך לקיים בחירות לועד המועדון וכ"ו)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:58.