![]() |
עמית פה :) .. כן אכן הגיר אצלי קצר יותר מאצל יאיר .. בבוא היום יוחלפו גלגלי השיניים או הגיר קומפלט ...
אם יש אפשרות לגיר אחר עם יחסי העברה שונים אני אשמח לנסות להרכיב :) (גיר דור שני על דור ראשון ) עמית |
2 צירוף קובץ(ים)
הגיר של הספייס יתאים בהרכבה לדור 1.
תהיה בעיה עם כבל הספידומטר. ועם המשאבות. אפשר להתגבר על זה ע"י החלפת המכסה העליון. מה שעשיתי הוא, לקחתי האוזינג של דור 1 שהיה בו חור מסרתי להלמת אלומיניום. הרכבתי אותו על גיר ספייס. ראה תמונות. |
החור משמש לתיזמון ... אז השמועות נכונות אם ניקח גיר דור שני ונחליף האוזינג לדור ראשון (קומפלט ) יתאים כמו מקורי ??
עמית |
שים לב, ההחלמה אינה בחור של התיזמון.
האוזינג המקורי של הספייס, נשבר לחתיכות בתאונה. היה לי של פונטו1 שקודם לכן החלפתי לפונטו1 אחר. היה בו חור לכן מסרתי להלחמה. "מה לא ברור" אמר זהבי ברדיו. :smile: דוד. |
אוקי מובן..
המטרה הסופית שלי להשיג הילוך 5 קצת יותר ארוך .. כך שניתן יהיה לשייט במהירות 100 בסל"ד נמוך יותר .. כיום אני עומד על 3500 . יאיר עומד על 3000 . אני לא יודע היכן השוני בין הגירים .. אני אבדוק מספרים קטלוגיים , ויש לי עוד גיר מפרק שניתן לשפץ אותו . (אם הוא כמו של יאיר ). עמית |
ז"א תושבות הגיר עליונה תחתונה מתאימות
|
יש מטרה חדשה יאיר ... נשיג גיר ונשחק איתו ..
עמית |
כתוב לי את המידות של גלגלי השיניים הרצויות. אבדוק אם יש ברשותי.
יש לי גיר דור 1 ממנו הוצאתי את האוזינג. אגב, תמיד שהייתי כותב תגובה, יכולתי לרדת בחלון, ולראות את ההודעות שכתבו לפני. עכשיו אין לי את זה. מדוע ?. :| דוד. |
לפי המצו"ב אז הבעיה היא בגלגלי הילוך 3-4-5
|
יש לי הרגשה למפגש משולש עם גירים ליום עיון :) מה אתה אומרים יאיר + דוד?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:44. |