![]() |
אוקיי אני ינסה מחר בבוקר ואעדכן תודה!
|
כמה עידכונים:
1. היום לאחר נסיעה של כרבע שעה ראיתי ששוב המחוג מטפס מהר וברגע שהוא התחיל לעבור את ה3/4 עצרתי מיד את הרכב,פתחתי מכסה מנוע וגיליתי שהוונטה לא פועלת 2. אחרי שראיתי שהונטה לא עובדת בעצם,עשיתי מה שדוד ייעץ לי לעשות ובדקתי את חום הרדיאטור..למעלה הוא היה רותח ולמטה הוא היה חמים כזה (היה הפרשי טמפרטורות בולטים). 3. אחרי זה רציתי לבדוק את המים אם חסר או לא,אז חיכיתי כ5 דקות שהרכב יתקרר טיפה ובאתי לפתוח את המכסה של המיכל עיבוי,שמעתי מאין וואקום נפתח (כמו שפותחים לדוגמא פחית קולה,מעין 'פסססט' כזה) ואז ישר סגרתי את הרבע סיבוב שפתחתי,והתחלתי לשמוע כאילו המים זורמים מהרדיאטור חזרה למיכל עיבויי,המשכתי לפתוח ולסגור לאט לאט (כמו שעושם עם סודה מוגזת פתוחים וסוגרים כדי שלא ישפך),ושמתי לב שהמים ביעבעו ברמה טרפת (אני מאמין שבגלל החום מנוע),אני לא יודע אם זה סביר או לא (אני מאמין שכן). בדקתי את מה שהצעתם לי לבדוק..איזה מסקנות אפשר להסיק מכל הדברים האלה?..ואפשר להצביע על בעיה נקודתית פה?..אולי להחליף את הנוזל קירור?..(כרגע אני משתמש במשהו שחבר שם אצלי,זה לא פאראפלו,הייתי הולך לקנות פאראפלו ומחליף אבל אני אל בדיוק יודע איפה נמצא הברז ניקוז מים ואיך מוציאים את האוויר ממערכת הקירור וכו'). דוד. |
לא עשית את מה שהציעו לך לעשות. אף אחד לא אמר לך לנסוע עד שהרכב ירתח.
הרכב שלך מתחמם, כנס דחוף למוסך לפני שתצתרך גם שיפוץ ראש. אני מקווה שלא איחרת. דוד. |
הרכב לא רתח..הוא עבר את החצי כמעט הגיע ל3/4 וסגרתי אותו וז על הדרך כבר עשיתי את כל הבדיקות שהצעתם שאני יעשה..
יש איזה מוסך באזור פ"ת?..מוסך מומלץ שלא י***** אותי?..ולקחת אותו עם גרר או שאפשר לנסוע איתו? כל עוד הוא לא מתחם יותר מדי |
ראיתי איפהשהו שאם אני מפעיל את המזגן הונטה אמורה להתחיל לפעול..אז תוך כדי נסיעה (חום על חצי) הפעלתי מזגן,פתחתי מכסה מנוע לראות אם הוונטות נכנסות לפעולה אבל שום דבר..אולי הלך לי היוניט?..אולי טרמוסטט לקוי?..למישהו יש כיוון?..אני לא רוצה לבוא למוסך בחוסר ידיעה ואז הוא ימרח לי סיפורים מפה עד מחר ואני יצא בקנס
|
תשמע קיבלתה את האופציות לטיפול אבל לידיעתי הראש נפגע אצלך
עוד מעט יגיע הקיץ לא תוכל בכלל לנסוע על הרכב. אני מבין את מצוקתך אבל טיפול צריך ויהי מה. עליך לשלוח את ראש המנוע לשיפוץ יעלה לך 500 ש"ח תצטרך להחליף יוניט חום טרמוסטט עלות של 150 איכותי חובה הוצא על הדרך את הרדיאטור ונקה אותו בלחץ וחומר ניקוי. קנה סט קומפלט אטמים לראש מנוע ש"ח 150. שמן ןפילטר 150 ש"ח סה"כ תגיע ל-1000 ש"ח + עלות בהרכבה עצמית ישנו פרוייקט באתר המסביר בדיוק או ידידנו דוד שאני ממליץ עליו |
1. איפה לשלוח את המנוע לשיפוץ ראש?..יש מקום טוב ומומלץ?..לפי מה שהבנתי במוסכים יקחו לי גם כסף על הפירוק והרכבה של המנוע ורק השיפוץ ראש יגיע לסכום גבוהה.
יוניט חום,טרמוסטט,סט אטמים,שמן ומסנן שמן אני קונה בחנות חלפים נכון?..יש חנות/מומלצת? ודוד,מתי אוכל להגיע אליך והאם תוכל לעזור לי עם כל ההרכבה?.. דוד. |
אני חווה את אותה בעיה עם פונטו ELX 2003.
זה ממש מעצבן. מעולם לא הייתה לי בעיה כזאת ואני שנתיים עם הרכב ובימים האחרוים אני מוצא את עצמי ממלא מים כל חצי שעה. הכנתי קופת חיסכון לנזק הכלכלי שהדבר הזה יצר. |
מאיפה האבחנה שהראש אינו תקין? זה שהרכב מתחמם לא מצביע על בעיה בראש באופן אבסולוטי.
יש לבדוק תחילה את המאורר לטענתך הוא אינו תקין, הוצא את הקונקטור שמחובר אליו וחבר אותו ישירות למצבר עם חוטים חיצוניים שלך וראה אם המאורר תקין או לא ונמשיך עד למציאת הפתרון (אין זה אומר שאין בעיה בראש רק לפני הקביעה יש לבדוק תקינות כל מערכת הקירור). האם אתה מוסיף מים לעיתים דחופות? |
על איזו בעיה מילוי מים באופן תדיר מצביע?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:41. |