![]() |
לא, הבעיות לא דומות.
רק מיד לאחר ההתנעה, הרכב מגמגם. לאחר כ5 שניות כאילו ולא היה דבר, והרכב נוסע יפה מאוד. עשיתי טיפול 40000, שכולל שמן וכל הפילטרים. בנוסף גם 4 פלגים, ושמן גיר (יש לי רציף). הרכב אצלי בסך הכל שבוע ולכן עשיתי יישור קו. המצבר עייף (לא היו לו בכלל מיים אז מיליתי מזוככים) אבל אינני חושב שזו הבעיה. תודה לך. |
אני הפוך ממך חושב שהבעיה כן יכולה להיות מהמצבר.
מה שנראה הוא שכאשר אתה מניע המצבר חלש, המחשב מקבל מתח פחות מהמינימום שהוא צריך לקבל. לאחר שהוא נטען מעט המצב נהיה תקין. שווה בדיקת מצבר בעומס לאחר חניית לילה, ובדיקת טעינה. דוד. |
ובמילה אחת...
מה?!? איך ניתן לעשות זאת (המצבר בן 4 שנים לפחות). בכל אופן, המנוע מניע, ואני יכול לתת גז והטורים עולים עד ל3 אפילו, ועדיין הוא מגמגם... האלטרנטור אמור לספק את המתח למחשב לא? עריכה: ד.א. לא איפסו לי את המחשב בטיפול האחרון שביום שישי. ולכן המחשב עדיין מראה לי SERVICE EXPIRED. אני מקווה שזה לא קשור לתופעה? עריכה2: הייתי היום במוסך כדי לבצע ריסט למחשב. דרך ה examinator רואים כי יש בעיה בצילינדר 2. עשו ריסט למחשב,פרקו פלג 2 בדקו, בדקו כבל חשמל והכל תקין. לא יודעים מה הבעיה. אבל ציינו שמצבר זה לא. בכל אופן, התנעתי מאז הריסט 4 פעמים ללא בעיה. הציעו לי להשאיר את הרכב ללילה במוסך ובבוקר יבדקו התנעה כשהמנוע קר. מה אתם אומרים? |
הבעיה חזרה,
אך, ניקיתי בית מצערת והבעיה נעלמה לחלוטין! עכשיו בהתנעה, המנוע "משחק" עם הטורים למשך 5 שניות (עד ל1100 סלד) ויורד ל800 סלד קבוע. לדעתי טוב. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:10. |