![]() |
בסוף תגיד לי שחיישן חמצן לא תקין.
להבנתי נקודת מתה עליונה היא שהמנוע לא דוחס את הבוכנה עד לסוף לכן אין ניצולת של הבוכנה ולא מפיקה את הכוח הדרוש מצב זה גורם לאיבוד לחץ שהינו פיח ולמדרגה לקראת סוף הצלינדר. כשאין ניצול של הבוכנה נגרם הצילצול במנוע וגורם לדפיקות על ראש הבוכנה עכשיו אם תחכה עד מחרתיים לא תקבל פה תשובה |
אני אזרוק ניחוש פראי ... אם הקאמשפאט לוחץ על 6 קפיצים מתוך 8 (2 סגורים שהבוכנה למעלה )
אז הלחץ מהקפיצים יגרום להורדה של הצילינדרים מעט . ולכן לא יהיה מקרה שבו המנוע יעצור עם בוכנה במצב דחיסה . עמית |
עמית כל מה שכתבת נכון ומדוייק.
אבל אנו עוסקים במנוע ערום שאין עליו קפיצים או קמשפט וכו'. בתיאוריה אתה צודק, אבל אני מבקש הוכחה מוחשית, שתרים חלק ותראה לי שאין מצב שהמנוע בעת כיבוי, לא עמדה בוכנה בנמ"ע. ראה שוב את הרמז. :| יאיר כתבת, "נקודת מתה עליונה היא שהמנוע לא דוחס את הבוכנה עד לסוף". ההיפך הוא הנכון. נמ"ע היא הנקודה בה מכוונים את הטיימינג. דוד. |
זאת אומרת שבוכנה כן הגיע לנקודה מתה עליונה אך רק וכאשר כיבו את המנוע נעצר המנוע כאשר אף אחת מהבוכנות לא למעלה...הבנתי נכון?
|
כן, הבנת נכון.
דוד. |
אם נכנס לנושא ההצתה .. הייתי מעיף מבט על גלגל השיניים ולפי מיקום השן החסרה בגלגל זה ביחס לחיישן התזמון . הייתי מנחש מתי הייתה ההצתה האחרונה .
מה שגורם לי לחשוב פעמיים זה שאמרת " תרים חלק " כלומר ההוכחה צריכה להיות סטטית ולא דינאמית . עמית |
נכון, ההוכחה צריכה להיות סטטית ולא דינאמית .
דוד. |
סחטיין בן אפילו אני לא הבנתי שזה כך חשבתי שכל הזמן הבוכנה לא מגיעה לנמע
|
עכשיו אני חושב שחגורת טיימינג תצא מאיפוס
|
אני חושב שבקצב הזה אני יתחיל לדבר לבוכנה.
אני לא רואה פה שום מקום לפתרון. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:07. |