![]() |
הפונטו נתנה את המענה הטוב ביותר לצרכים שלי. מכיוון שלא חיפשתי מכונת נהיגה סופר משומנת ואני לא נמצא כל היום על המגבלות (האמת שגם לא ממש מתקרב לשם) זה מה שראיתי לנכון לעשות עם הכסף שלי, ומיום ליום אני מרוצה יותר ויותר.
מקבל את ההשוואה שלך לגבי היכולות הדינמיות, סביר להיח שאתה צודק. כמו כן אני חושב שאיכות ההרכבה והחומרים טובים משמעותית בפיאט, הלאון מלאה בפלסטיקים זולים למראה ולמגע. אבל מה עם כל השאר? כבר נתקלתי באדם או שניים שרצו לקנות ליאון באיזה מבצע של צ'מפיון וחושבים שהם עשו את עסקת חיהם, שיהיה לבריאות. |
הרשו לי קצת לחלוק עליכם לגבי סיאט. אני נוסע היום על איביזה קופרה בוקה נגרה חדשה משופרת עם 210 כוחות סוס רכב מדהים וגיר עוד יותר מדהים.
נהנה מכל רגע מהרכב הזה ולא מצטער לרגע על הרכישה. |
צטט:
מתנאל, הלאון מרגישה בסדר גמור מבחינת איכות חומרים - יותר טוב מהפונטו, וגם מהבראבו (והבראבו לא ר-ע-ה בכלל). האיביזה מאכזבת בנושא, היא הסיאט שמרגישה הכי פחות מוצקה, איכותית ומוקפדת. מרגישה זולה ושברירית יותר. אני לא מוצא את התמורה שיש בלשלם כ-140K על פונטו 135MT. באמת שצר לי. יש חלופות הרבה יותר טובות, גם אם הן חלשות יותר. אבל... אם אתה מרוצה - זה הכי חשוב. לפחות בחרת בצבע הנאה לה ביותר :) |
צטט:
|
צטט:
|
כמו שציינתי הרכב עם 210 כוח סוס והוא אכן עם צי'פ.(דלק 98 בלבד)
הצבע שבחרתי הוא לבן זה נראה הכי טוב במיוחד בבוקנגרה. |
שמח להצטרף למשפחת פיאט
בשעה טובה רכשתי פונטו ספייס ELX 80 כ"ס, יפיפיה:) שילמתי לא מעט מעל מחירון אבל היא שווה כל שקל!
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:57. |