מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אונו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   צריכת דלק גבוהה באונו 93' (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=11646)

orhoter 25-02-11 17:39

עדכון קטן:
היום ביקרתי במוסך קרוב שחבר המליץ עליו, המוסכניק ניקה את הקרבורטור, אמנם לא פירק אותו וניקה כל חלק בנפרד אלא ניקה אותו עם ספריי קרבורטור אך יחסית ביסודיות (גמר על הקרבורטור חצי מיכל והוא נוצץ עכשיו)
החליף לי חוטי הצתה, הוא טען שהם לא הוחלפו המון זמן, החליף לי את הפילטר דלק שקניתי לפני שבוע ושכחתי להחליף, אני והזיכרון שלי...
הוא אמר שאין צורך לגעת בדיזות שבקרבורטור כיוון והמנוע לא נחנק או נכבה לכן הדיזות לא סתומות והניקוי בספריי מספיק.
הוא רצה גם לכוון הצתה אבל נתקל בדיג'יפלקס ואמר שלא נוגעים בו...
בכל מקרה, כשיצאתי מהמוסך תדלקתי מיכל מלא, ואני אעדכן אתכם עוד משהו כמו 100 ק"מ ;)
הוא לקח לי על הטיפול 200 שקל, כולל החוטי הצתה, זול או יקר?
תודה רבה חברים ושבת שלום לכולם :)

stio 25-02-11 18:39

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות.

החדשות הרעות הם שעשית טעות, עכשיו כל הלכלוך נכנס למקומות שהשתיקה יפה להם, במידה ואין לך עדיין כיבויי מנוע וקרטועים (אלא רק צריכת דלק גבוהה) אני מאמין שעוד 100 ק"מ תעדכן אותנו על זה...

החדשות הטובות הם שכמעט כל נהג שבבעלותו רכב ישן עם קרבורטור לא יכול להתאפק ומתיז ספריי קרבורטורים פנימה. על זה נאמר: "צרת רבים - חצי נחמה".

asaf123 25-02-11 19:10

אני לא יודע מה איתך אבל על צביקה יש לי כמה דברים לומר....
בפשטות זה יהייה לומר
אדם מדהים ורציני.
והרחבה זה יהייה לומר מקצוען אמיתית שזבמן הטיפול בקרבורטור לפניו ואחריו מקשיב לרכב ובודק דברים שהוא לא חייב לבהכרח מאיר הערות בשעת הצורך ועוזר לך לפתור בעיות בצורה יוצאת מהכלל.
לדעתי ואני לא יודע מה עם דעתך כדאי מאד ושווה את הנסיעה לנתניה תחזור משם ולא תכיר את האוטו....
באחריות מלאה אני נסעתי מאשדוד לנתניה בשביל לשפץ קרב' של רנו.
והגעתי אל צביקה דרך רפי לין עוד מימי קארספורום העתיקים.

צביקה קרבורטור 25-02-11 19:35

שלום רב !
הנגמרו החאפריסטים בישראל?
לא ולא !
כל עוד עם ישראל יחפש לקנות בזול ולשלם ביוקר, ימצא החאפריסט שיתן לו את "שרותיו" !
ועל זה נאמר" זול וזוגולובק מתחילים בזין, בשניהם תקבל נקניק"!
מעניין מאד לשמע את תוצאות הטיפול, ובכמה השתפרה תצרוכת הדלק, וביצועי הרכב?!
בברכה
צביקה

r.a20 25-02-11 21:03

שלום לך,
הפתרון הכי פשוט זה לצבוע בכחול ולזרוק לים.

בכל מקרה לעניינו,
אצל איזה מוסך טיפלת ברכב בנהריה?
הייתי מעוניין לדעת, כדי להבא לא להתקרב אליו...

כדאי שתמצא מוסכניק נורמלי, באיזור נהריה לא חסרים מוסכניקים טובים (יש גם בכפרים מסביב בעלי מקצוע שעובדים לא רע). מנסיון. ועוד דבר כמו שצביקה אמר, הזול עולה ביוקר. גם זה מניסיון.

רפי, האם אתה מכיר מוסכניקים באיזור הצפון (נהריה-עכו/קריות) שיוכלו לעזור לבחור עם הבעיה?

שבת שלום.

stio 25-02-11 21:08

צטט:

במקור פורסם על ידי r.a20 (הודעה 87957)
הפתרון הכי פשוט זה לצבוע בכחול ולזרוק לים.

יש לי צבע כחול של טמבור, כבר שנה במחסן ללא שימוש ועל הדרך גם מברשת חדשה עם הניילון... יכול לעזור לכם חבר'ה?

ארילו 25-02-11 23:20

אני מאוד מקווה בשבילך שהכל יהיה תקין, אבל לידיעתך ניקוי שיפוץ וכיוון קרבורטור חייבים לעשות באופן יסודי

orhoter 26-02-11 13:39

מטעויות לומדים...אחרי מה שכתבתם פה אני באמת לא אתקרב אליו יותר
מי שרצה לדעת זה מוסך עמאר במזרעה(דקה מנהריה)
מה שכן תהיו בטוחים שאם צריכת הדלק לא תשתפר אני בדרך לצביקה עוד לפני התדלוק הבא

רפי לין 26-02-11 16:16

קרבורטור

בשיפוץ, תיקון וטיפול נכון בקרבורטור יושגו חסכון בדלק, הנעת מנוע טובה ומהירה יותר ופעולת מנוע חלקה יותר עם האצה משופרת.
צביקה (הגדול) מומלץ גם לבאים מרחוק (תאמו איתו מראש את בואכם).
בברכה - רפי לין

orhoter 26-02-11 21:35

בנתיים דבר אחד ממה שאמרת הושג, הרכב מניע הרבה יותר בקלות, לגבי האצה אני לא רואה שיפור של ממש אולי קצת, וצריכת הדלק, אנחנו עוד נחזור אליה...
תודה חברים :)

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:01.