![]() |
וואט ולא וולט שזה המתח 12 VDC
:!: |
צטט:
|
אם היא נדלקת בסיבוב הראשון, אז יש בעיה או בנורות החניה מקדימה, או בנורות הדרך מאחור, או בנורה של לוחית הרישוי.
|
צטט:
אם כן אז כנראה שמצאתי מה הבעיה, אין נורות מקדימה... |
אכן, בקליק הראשון נורות החניה מקדימה, נורות הדרך מאחור ונורית לוחית הרישוי אמורות להידלק.
|
אוקיי, מסתבר שבאמת היו חסרות לי נורות חנייה (שתיהם).
כעת לאחר שהוספתי אותם הנורה לא נדלקת. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הברקסים אז הנורה נדלקת (למרות ששתי הנורות פועלות) ייתכן והנורות ששמו ברכב לא המתח המתאים, איך מפרקים את הבקלית של הפנסים האחוריים? אני מעוניין לבדוק איזה נורות שמו לי שם, מה המתח המומלץ? |
אורות ברקס
אור הבלם המרכזי שבחלון האחורי פועל ?
לפירוק הפנסים האחוריים אתה צריך את הכלי היעודי שנמצא בערכת החלפת הגלגל. זה מפתח צינור משושה שאיתו אתה פותח את האומים שמחזיקים את הפנסים למקומם: מתוך האוטו, בחלק באחורי, אתה תראה בכל צד שני כיסויים עגולים. תוציא אותם בשליפה עם מברג דק ואחר כך תפתח את האומים עם הכלי. אחרי שהפנס כולו נמצא ביד שלך (אחרי שניתקת את הקונקטור) יש לפרק בכל פנס שלושה ברגי פיליפס על מנת לפרק אותו לחצי ולהגיע למנורות. רוב הסיכויים שהמנורות שאמורות להיות כתומות, התקלפו מהחום ונשארו שקופות. כדאי להחליף אותן ואז פתאום אתה תקבל איתות כתום יפה ולא חצי לבן... יש גם סיכוי שתמצא נורה או שתיים שהשחירו. גם אותן רצוי להחליף. בעניין חוזק הנורה, בכל חנות חלקי חילוף נורמלית אמורים לתת לך את הנורה הנכונה. רק תגיד איזה רכב ואיזה שנתון. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:34. |